Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, December 30, 2010

Mana nak cari tempahan ni..

Assalamualaikum Friends,

Ada tak kenal sesapa yang pandai or kenal si penjahit sulam?
Saya nak tempah untuk sulaman ats towel saya. 
Saya nak buat sebagai hantaran mse wedding nanti.
Kalau boleh area Shah Alam. Sebelah2 shah alam pun xpe.. :)
 
Korang2 ada kenalan x?leh introduce kat saya x?
Saya dah kebingungan nak cari kat mane :(

Xkesahla bentuk camne pun..macam ni pun dah OK :)

source: jahitankreatif

AM Photography New Year Giveaway 2011

Assalamualaikum Friends,

Click banner untuk join contest ni

Dianjurkan oleh:

Ditaja bersama:

Tarikh tutup:
31 January 2011 sebelum 11.59pm

Thursday, December 23, 2010

YES dan SAYA

Assalamualaikum Friends,

Oh ya..buat masa sekarang ni saya sedang busy mencari barang2 untuk dijadikan hantaran and Alhamdulillah semua dah beli.
Shopping masa YES ni ada kebaikan n keburukannya.
Yang baiknya, discount berlipat ganda n pd masa tu lah mata mjadi rambang.HAHA!semua benda nak dibeli.
Yang buruknya, terlalu padat!ya ampun! ramainye lah hamba Allah yang bershopping. Penat saya nak menyelit sana,menyelit sini :(

Tempat yang saya shopping?
Saya just shopping kat SOGO, Parkson Sunway Piramid n JJ Bukit Raja.
Malas nak pergi tempat2 lain coz rata2 semuanya hampir sama jek :D
Yang beshnya masa shopping time YES ni, kita akan dapat VOUCHER bila beli barang.
Contohnya
  • SOGO, selected item je yg dpt voucher. Cth Perfume: Each RM100 will get RM10 voucher ---kami dapat RM40 voucher
  • Parkson SP, Each RM150 will get RM10 voucher --- kami dapat RM60 voucher bcoz of kami beli 2 jam :D
  • JJ BR, Each RM100 will get RM5 voucher
So daripada voucher2 tuh, kita dapat saving kat barang2 lain yang belum beli lg.
RM40 voucher tu saya guna untuk kasut en sayang n RM60 untuk kemeja en sayang.
Bijak kan kawan2? :) at least kita dapat saving duit sikit.
Barangan lelaki ni mahal2 belaka, so terpaksalah guna voucher tu untuk barangan depa.heh

tata!

Tuesday, December 21, 2010

dah jumpa tarikh

Assalamualaikum Friends,

Its time 4 me to create my personal blogs expecially for my wedding preparation.
Rasa semacam janggal plak nak berceloteh psl menda nie.hoho

Officially, saya akan menamatkan zaman bujang pd tahun depan. Insya Allah.



Saya harap semuanya berjalan dengan lancar mengikut perancangan kami.

Friday, November 05, 2010

sorry

*****blogs in progress.sorry ya*****