Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, January 25, 2011

Cube Try Test

Assalamualaikum...

wah..lame gile x update blog.. terasa kering gusi nk pk ayat plus2 xde cerita nk diceritakan :|

Haritu saya balik perlis. tujuan utama balik perlis sebab nak discuss ngan pakcik en sayang pasal baju pengantin n everything. pakcik en sayang tu merupakan seorang makeup artis n ada butik kt area kangar, perlis. nama butik tu xsilap saye kim's avenue --->lupe lak..hihihi

sampai2 jek kat umah pakcik, terus ilang penat.
mana tak nye, baju pengantin tergantung luas...
pinar2 terus mata kami :o
buah durian datang bergolek2, apa tunggu lagi..
kami pun mencuba segala baju yang berkenan di hati..hahaha

tempek muka sat :p

tapi tapi..masa tu barulah saya sedar yg saya ni kecik sangat.
semua yang saya test sangat besar + gelebeh =(
budget nak sewa beberapa helai pastu pakai masa kat rumah saya, tapi memandangkan kosnya agak tinggi saya terpaksa cancel.
so kiteorg decided amek 2 helai pakaian = RM600 (free makeup)
tu pun terasa mahal sebab baju tu baju baru. pakcik dia buat semata2 utk kami =) tqvm pakcik :*
n one more thing, pakcik dah biasa main harga artis so dia xtau nk letak harga tuk kami.. ouchhhhh
tapi kalau saya tgk wedding package yg pakcik prepare tu agak berpatutan jugak.
pendek kata, better amik package drpd sewa satu2 ni...
betul x u all rasa?

YANG PALING MENARIK! saya takde lah rasa ralat sangat sebab adik syg saye sudi menaja package andaman :o
uuuu..tima kasih adikku :D

2 comments:

:.noRuL.: said...

so moral of the story..mkn la byk2 bg besar skit...hehe...
tgk pic awk tue kecik je la awk nie

ctmah said...

owh...saye dah terlebih makan pun nih :o