Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, January 27, 2011

***Wedding Card***

Assalamualaikum...

Sekarang ni saya tengah mengusutkan kepala memikirkan kad kahwin pulak.
xtau samada nak DIY or tempah jek :(
nak DIY, tapi tangan keras aka xkreative langsung :(
tapi akak suruh buat sendiri coz saya budak IT..heh!TBB kakak saya nih :o
xde kena mengena langsung.HAHA

Mula2, budget nak buat kad kahwin ala2 poscard sbb rasa macam suwit jek :o
My roomate Cik Yumie pun ada tunjuk sample kat blog Sarah.

sarah
en google

Then pk2 smula mcm xkena coz saya nk buat utk 2 tempat.
Poscard sesuai utk 1 tempat jek, melainkan sye buat postcard 2 keping.
Kalau buat separate postcard mesti high cost kan? rugi2....

hurm..nk design kad camna ek?
ke nak tempah jek?kat mana yang murah2 ek?
mana lebih budget samada DIY n anta kedai printing or tempah siap2???
:< :< :<

No comments: