Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, February 01, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Assalamualaikum Friends,
Sambil2 berBW, jomla layan CONTEST PIC hitam putih PALING COOL! ni..
Penganjur contest ni bernama siti fatimah --->sama seperti nama saya lak :D
u all boleh click [SINI] untuk join contest tu

Antara syarat2nya:
  1. okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
  2. letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
  3. buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak ! 
  4. tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join ! 
  5. tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011
OK...jeng3...tanpa segan silunya saya menempek PIC hitam putih PALING COOL!nih
 
tengah belajar cakap ngan ikan
kalau saya menang , saya nak hadiah kahwin! sebab saya dah nak kahwin. hadiahkanlah saya baju tidur n lampu tidur (semua berunsurkan tidur tidur) :D
 
saya tag kamu2:

yeahh...DONE it...
ingat tau..tarikh tutup 1 mac 2011

2 comments:

kitakesitu said...

hee dah buat =)
http://kitakesitu.blogspot.com/2011/02/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

siti fatimah said...

salam.. hye :) terima kasih join contest !
good luck yaaaaa :)