Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, March 24, 2011

80% done

Assalamualaikum
my bunga telur is almost done.
malam tadi dah siap 80%
hari ni nak wat 10%
esok 10%
Insya Allah by this week boleh sampai target 100%..holaahaaiii..macam tak percaya pun ada.hihi
itupun dengan kerajinan cik noorul membantu saya :D thanks wak

then bolehlah saya fokus untuk DIY bunga telur yang lain plak...
nak cuba DIY from doily paper..tak tau la jadi ke x,cantik ke x...tp tetap nak cuba gak.
kalau jadi, saya akan display kat blog ni..kalau takde tu,sendiri paham2 la kan :D
the most important thing is sabtu ni saya kena gagahkan diri gi kedai borong 2ply.
u all mesti dah tau kan pasal kedai nih. b2b nad ada mention pasal kedai nih.
memang teruja coz murah bangat. kat tempat lain even kedai handcraft pun tak dapat tau
 
daaaaa...jumpa lagi di lain entries :D

4 comments:

:.noRuL.: said...

20% je lgi kan..caiyok2...

(^_^)v

ctmah said...

10% je lg :D

:.noRuL.: said...

dah siap kan kan?

ctmah said...

hihih...done it :D