Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, March 18, 2011

CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography

Assalamualaikum...

1st of all nak say tqvm kat cik fira coz sudi tag saya tuk join contest ni :D
lately rase busy semacam sampai nak tulis 1 entry pun macam sempat tak sempat jek..huhu

okla..kita straight to the point la ek...
contest ni dianjurankan oleh Faridism Photography
syarat2nya sangat simple:
  • Buat satu entry berkaitan contest ni. ( CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography ) & letakkan banner contest di entry dan sidebar anda. 
  • Dalam entry tu, tulis SEBAB kenapa anda harus dipilih untuk menang PHOTOSHOOT PERCUMA ni. Dan juga, tulis TEMA dan shoot macam mana yang anda nak. Kalau ada contoh gambar lagi bagus. Contoh : Photoshoot couple, potrait, keluarga, kawan ataupun apa2 sahaja :) 
  • Link kan blog ni dalam entry anda. 
  • Diwajibkan follow blog ni untuk mendapat tahu updates terbaru tentang contest ni & kalau nak LIKE page Faridism Photography di SINI pun boleh :) 
  • Tag minimum 3 orang kawan dan make sure kawan anda tahu yang dorang kena tag. 
  • Tinggalkan link entry contest anda dalam komen dibawah.
 itu saja..senangkan..jom2..saya nak mula dah nih... :)

Banner Contest

SEBAB kenapa saya harus dipilih untuk menang PHOTOSHOOT PERCUMA: 
  • kami suka bergambar mcm org lain gak :) bergambar itukan sweet. macam2 story kita boleh create kan
  • paling penting sekali! kalau menang saya nak buat surprise kat tunang saya sebagai hadiah pre-wedding photoshoot kami :) en tunang ni bukan pelayar internet yang tegar, blog saya pun dia xpernah baca, even facebook pun xde. So ada chance saya men'surprise'kan dia if menang :D

TEMA dan shoot macam mana yang saya nak: 
1) SANTAI
if can, saya nak tema ala2 memancing di kolam pancing ke tasik ke empangan ke..hihi!ada ke orang buat ek? BTW, en tunang saya ni pemancing tegar,so saya nak bagi hadiah yang paling2 dia boleh kenang selagi hayat dikandung badan...agak2 dia cair x?hihi

2) DIKELILINGI NEON-NEON 
others, saya nak tema yang dipenuhi dengan neon..and of cozla waktu malam sebab boleh disinari neon yang berwarna warni.. OMG! mesti sangat cantik n sweet kan. If pakai camera biasa pun dah cantik, lagikan pulak camera yang super duper canggih. Tambah2 en Faridism Photography yang capture gambar..mesti lagi berAURA gambar tu kan :)


n last not least, saya tag kamu2 hokkay coz u all suka join contestkan...all the best to u girls

***paling penting tarikh tutup pada pukul 12am 1 April 2011***

6 comments:

cik tie@ibtisam said...

dear~~~
cik tie xkreatip langsung ni..
huhu~
cik tie try nnt k...
sempat ag kn?

:.noRuL.: said...

alamak cik t..cik uda xbpe kreatif mcm kamu ler...cm ner nie ea...hmmmm

tp xpe sye cuba ea..

kitakesitu said...

thanks tagging me dear.tapi i da wat da...hehe anyway,gudluck ya =)

ctmah said...

cik tie: ala dear..xsemestinya kreatif leh menang.mencuba itukan bagus.hihi..aah.sempat lg dear :)
cik norul: sape kate kamu xkreatif?kn dah belajar :p
cik kitakesitu: owh...gud luck to u too :)

Ellie Best said...

pre-wedding?lol.i thought i don't like the idea?

ctmah said...

ellie best: so what do u like pn eb :)