Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Sunday, April 03, 2011

Borang nikah dah settle

Assalamualaikum Dears...

Last friday saya amek cuti sebab nak setttlekan borang nikah..
 










 
biasalah, kat johor kena hantar sendiri form kebenaran bernikah n ada sesi interview lagi tau.hoho
Macam biasa, mak abah mesti jadi peneman saya.
kalau boleh nak suruh depa masuk interview sesama.huhu. pakal jelah xboleh :(
Mula2 nk interview tu agak cuak gak sebab mmg xsempat nak prepare pape.
just mengadap dgn senyum seribu seposen.h0h0

ustazah: sila mengucap berserta dengan makna
saya: menjawab dengan terang dan jelas

ustazah: apakah tanggungjawab seorang isteri
saya: 1) menjaga maruah suami 2) menjaga kebajikan, makan minum suami 3) melahirkan zuriat untuk suami

ustazah: senyum OK LULUS
saya: mak aii.rasa nak melompat riang...ALHAMDULILLAH :)

keluar bilik sambil tunjuk isyarat OK kat mak abah. they all senyum jek :D
lastly settlekan baki payment sebanyak RM17.00

lapangnya dada bila tengok borang nikah dah settle.
bila ngadap muka mak abah terus rasa nak meleleh...
anak mak abah ni dah nak kawin rupanya.
hopefully saya dapat pikul tanggungjawab sebagai anak dan isteri..amin

7 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

yey yey die da boleh tawen.. seram sejuk x kena intebiu? huhu

Adawiyah A.Halim said...

huuu...bestnye dh selesai..i ni bab interview2 ni..mmg penakot..cpt nervous..heee

ctmah said...

hihi..yeyeye :p
mmg seram sejuk gak sbb xdpt nk imagine soalan apa yg nk ditanye.nk terkucil pun ada.haha

Ellie Best said...

akhirnya settle gak borang nikah:D
timah,dua soklan tu je ke?

ctmah said...

aahla EB.2 soklan je dia tanye :D
time awk ritu depa tanye byk ke?hoho

Ellie Best said...

5 soklan kut.ada borang iview die

ctmah said...

owh..sye rse same kot sbb mmg ada 5 soklan pn.tp lucky tnye 2 jek :D