Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, April 13, 2011

semakin kurus

Asssalamualaikum Dears

Bila nak kahwin, rata2 semua brides akan berdiet utk kelihatan ramping, cantik
I also berkeinginan untuk kurus, but the probs is semua orang cakap saya terlampau kurus.
orang tu cakap kurus, org ni cakap kurus..haishhhh
even dah makan banyak, tapi tetap xnaik2 gak. yang TBB tuh siap ajak yumie n huda makan sama2 lg..hahahadoii
silap hb badan depa yang naik..hihihi
sekarang ni cuba makan VITAMIN C --> utk tambahkan selera makan :o
harap2 tambah la gemuk sket :o

agak2 ada x petua nak tambahkan berat badan?

6 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

Samalah kite menaikkan berat badan k.. Jom makan nasik banyak2..

ctmah said...

dear..kat opis i ni xde kedai mkn yg besh.everyday everytime mamak mamak mamak..huhuhu

Selamber Man Sempoy said...

Petua utk menambahkan berat bdn senang je le... mkn dlm periuk...

:.noRuL.: said...

sms : aish...pernah cube ke?tp asalkan cm tue juge bdnnya...hehe

ctmah : awk mkn byk2 pn x nek jugak...kami nie jek yg naik...aishh...

miey anna said...

sigh..susah jumpe kes nak naikkan berat bdn neh ^_^

ctmah said...

norul:haha!awk naik tang pp jek :p
anna: slalunya org nk turunkn berat ek..tebalik lak..huhu