Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, June 28, 2011

hai si teman hatiku

Assalamualaikum Dears,
hari ni saya tertinggal handphone..haisshhh
rasa sedikit sedih sbb xdpt nk kol or text hubby.
rasa sedikit sedih coz xdpt kol mummy...hari2 rasa nak kol mummy jek :(
lately sejak 2 menjak lepas kahwin ni, handphone rasa terabai semacam jek.huhu
maklumla, si hubby tercinta sentiasa ada di depan mata, kemana2 mesti bersama.
hanya tempat kerja je yang memisahkan kami :o

dulu2 before kahwin, enset mesti lekat kat tangan.
kalau lambat angkat sikit, mesti kena bebel.mesti kena soal siasat macamla saya ni penjenayah besar.huhu
pendek kata idup rasa tak tenteram la if tak alert dgn panggilan hubby.huhu

tapi skang ni semua dah berubah...
time single "enset la peneman setia"
bila dah berkeluarga "sendiri paham la ek"
time single "sanggup tukar ke postpaid gara2 nak maintain panggilan percuma"
bila dah berkeluarga "rasa macam nk tukar prepaid semula coz dh ada dpn mata loh"
time single "enset dijadikan middle way utk lpskan geram,ckp je ape nk ckp,sms je ape nk sms"
bila dah berkeluarga "nak tinggikan suara pun fikir 2 3 kali,nnt berdosa"

semua pun berubahkan :D

2 comments:

yUmIe said...

It's normal:)..but for me,it's still the same..

ctmah said...

xpe wak...1 2 bulan jek..pastu awk leh terbang ke alam nyata :D