Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, June 22, 2011

Pandamar-Shah Alam-Kelana Jaya

Assalamualaikum Dears,

Penatnya..itu jelah yg dapat saya ucapkan..huhuhu
btw, umah sewa kitaorg kat area pandamar.
so jarak perjalanan ke tempat keje saye agak jauh kalau nak compare ngn hubby.
hubby keje kat area shah alam jek.saye lah yg tercampak jauh nun kat KJ :(

last week,1st day keje g naik kete.seawal 5.30am kiteorg dah bangun :(
dlm 6.30am kitaorg dah kuar rumah.half way,drop kn hubby kat tempat keje dia.
pastu saye terus g ofis ikut kesas subang.
wallawehhhh..jem x hengat kat area susur subang hitech tu :(
dah le kerete manual..so paham2 la kan..huhu
dalam hati dok pk taubat dah xnak nek kete :(
so esoknye g keje naek motor.naek motor cepat sket sampai n leh selit sana selit sini.
tapi since dah lama tak bawak motor,so rasa tersangatlah janggal.
time nak selit2 tu kaki dok terkangkang2 macam katak.hahaa TBB tol

this week hubby keje shift malam :(
even dok dekat pun dah sedih, apatah lg duk berjauhan.huhuhu
kesian kat adik saya,kesian kat yumie.I can feel what they feel.it's very painful :(
budget nak duduk sesorang je kat umah,tapi my MIL,FIL n hubby mati2 tak bagi.
nak ajak kawan2 tapi depa pun ada hal yang x dapat dielakkan...huhu
so at the end saye kena duduk umah mertua..dah berangkut plak kain baju tuk 1 minggu.
haduuuiiii...malunyeee..rasa pergerakan terbatas,tak tau nak buat ape.huhu
nasibla MIL saya tu peramah,kaki borak.so berborak la sampai lebam.kol 12lebih baru tido.kol 1 lebih baru tido.
hamek ko...la ni dok tersengguk2 menahan ngantok..kekekeke

ok dear..sambung di lain entry...daaaaa

4 comments:

yUmIe said...

ngeee skrg bru tau kn perasaan sye??sedih ya amat woo!!huhu..xpe awk at least still bleh jmpe lg dlm sehr..mcm kami??tgu weekend jela jwbnye..huhu.sabar ye pn tmah:p

ctmah said...

huhu.sabar kat awk gk..after 2 months awk akn lebih bahagia :D

:.noRuL.: said...

oo0o0..
bru ler sy phm npe awk angguk2 geleng2 jek...
hihi
btw,sori x dpt temankn awk ea..myb next time tue pn kalo awk sudi la..
:)

ctmah said...

its ok la dear :)