Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, June 23, 2011

Review: Pelamin n wedding dress sebelah saya

Assalamualaikum Dears,

semoga u all sihat sentiasa yerk
hari ni nak cite sket pasal pelamin n baju sanding saya.
hurm..theme belah saya warna biru turquoise.saya bukan minat sangat pun kaler tu,
tp xtau la nape leh pilih kaler tuh.hihi
dulu masa tunang pun nak buat kaler biru turquoise gak.
at the end tak jadi, coz time nk cari barang2 hiasan utk buat hantaran,susahnyeee nak jumpe...huhu!

ok..malas nak membebel dah..
jom le usha pelamin saya nie.
act hari tu saya design bentuk lain tapi bila pasang jadi bentuk lain plak.
alahai...nasibla OK.bolehla dimaafkan lg..huhu
pelamin anganku separa2
















ni plak wedding dress saya.
saya request yang baru je coz murah,just tambah RM80 SAJA :o
saya grab dari majalah pengantin edisi april 2011.
tapi bila dah siap, hasilnya pun terpesong sket :(
sedih btol.sapa yang tengok pun mesti geram gak.huhuhu
btw, kalau sesiapa yg ada edisi april 11,bolehla compare kn tang mane yg lain tu ek..






















okla..nak merempit pulang ke shah alam.hoho
jumpa lagi di lain entry...

2 comments:

:.noRuL.: said...

yela,bila dah tgk sendri bru tau..tp sy suke pelamin tue...CANTIK

ctmah said...

norul:belajar dr pengalaman ek.huhu