Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, July 04, 2011

berkemas yang tak sudah sudah

Assalamualaikum Dears

Mode hari ni berkemas mengemas dikemas rimas lemas bla2..huhu
garingnya ai badan ni.hapus muhak aku---> speaking banjar.sape paham?lalala
ruginya amik cuti 1 hari jek.kalau ku tahu penatnya camni, mesti amik cuti banyak2..silap haribulan esok MC.hahaha!cannot la..nnt mesti muncung si tuan saya tu panjang lapan kaki.haha!

Actually harini we all duk pulun pindah barang dari rumah hubby (sec 24, shah alam), singgah amek barang kt umah sewa saya (sunway) n terus ke pandamar.jauh kan journey kami.huhu!nak wat camne...bak kata mummy "takpe, bersusah2 dahulu, bersenang2 kemudian..." :)
la ni dok mengemas sesorang.hubby keje malam.huhu!
im alone :(

review bola:
smlm tengok games tu mcm nak tercabut jantung den.pertahanan xkuat sgt.paling xpuas hati ngan pengadil vietnam tu.rasa nak shoot je kepala dia!unfair gilerr!grrr!bila pemain malaysia buat silap sket, cepat jek tiup wisel.cpt jek layangkan kad kuning.paling geram time 3rd penalti.padahal bukan silap sharbinee pun.sengal tahap gaban la luh pengadil tua!
apa pun congrats to harimau malaya coz berjaya ke pusingan seterusnya walaupun kalah kt tempat lawan.tak sabar nak g stadium lg skali.hoho
to sharbinee allawee, wa caya sama lu lah...ko main ngan baik masa separuh masa ke2.
to safiq n zafuan, rembatan korang memang terbaik wok!

5 comments:

anaztasias nora aira said...

berkemas baik2 ye ehhe :)

kasut pink said...

Berkemas nak pindah adalah perkara yg plg leceh nk buat kot. nasib bujang brg boleh tahan lg kan.

ctmah said...

nora: dear,mai la tolong
kasut pink: tau xpe.tp dok bujang pun mcm byk jek barang.perempuan la katekn :)

:.noRuL.: said...

selamat berkemas.

:)

ctmah said...

moh la kite kemas sesama :)