Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, July 20, 2011

GERAM!!!

mood aku!

SEMALAM

toing
toing
toing

kepala sudah pusing2
rasa geram sgt2!
penat dok ulang alik g pej pos..geram sungguh la!!!

insurance ni buat saya pening kepala laa..
until now xdapat lagi renew road tax moto :(
NCD from 25%, dah jadi 0%
reason= previous insurance xupdate dlm system

insurances A
cik, pihak kami x boleh nk update system n cik boleh tlg kol insurances B utk "hide data" tersebut

saya
ok i kol insurances B n bla bla blaaaaa

bila Insurances B dah "hide data", i kol back Insurances A

Insurances A
cik, kami still xdapat update, diaorang still lagi x hilangkn data tersebut.can u call back Insurances B or can give me Insurances B direct line or contact person?

Saya
dalam hati dah sumpah seranah!!!OK..u kol bla2 n once done plz called me back

Around 20 minutes,Insurances A called
Cik, saya dah suruh diaorang hide data but still x hide. they said will do around 10 minutes but until now still cant.
our system akan closed around 15 minutes. so i'll call Insurances B tomorrow morning n bla bla blaaaaa

Saya
Tolong cepat sikit yek.saya nak renew road tax ni---> telinga dah panas gile nih!

HARI NIE

Insurances A
cik, Insurances B still x hide data lagi. cik boleh call diaorang semula n bila dah hide data, cik kol saya semula.

Saya
terus moody!OK. i call now.nanti i kol u
saya pun kol Insurances B.

Insurances B
sorry cik.saya xtau kenapa x boleh update dlm system.cik boleh fax Insurances A's cover letter n tinggalkan phone num.
Bila dah siap, saya akan kol cik semula

Saya
OK.saya fax sekarang.

at the same time Insurances A kol tanya progress dari Insurances B.
saya dapat je kol Insurances B n diaorang requested to fax ur cover letter. cuba u kol semula this bla bla blaaaa

Insurances A
iye ke?tapi kenapa saya kol always busy n bla bla blaaaa

10 minutes

Received call from Insurances A
OK cik, kami dah update ur NCD amount.

then

Received call from Insurances B
OK cik, kami dah update NCD cik.cik dah boleh renew road tax. terima kasih

Saya
TQVM

dalam hati masih panas lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jp lagi nak p beli insurances kat kedai moto jek.
after that baru g pej pos renew road tax
SABAR JELAH CTMAH

2 comments:

:.noRuL.: said...

sabar je r wak...huhu...

ctmah said...

huhu..pengalaman.pasni nk renew kt kedai moto jek.abes cite kn :(