Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Sunday, July 10, 2011

Review: DIY hantaran untuk lelaki

Assalamualaikum Dears,

Selamat pagi semua...
Seawal 4.00am saya dah bangun.haishhh
sebab pe?sebab hubby ajak g pertandingan memancing kat seri bayu semenyih.hoho!
YES!he's PEMANCING TEGAR TEGAR n TEGAR

yang baju biru tu la hubby saye :o

awal2 lg hubby dh pesan bawak lappy.at least xde la bosan sgt.
BAIK BOS!
now saya nak update pasal hantaran untuk my hubby lak.hihi
semuanya simple2 belaka :)
apa tunggu lg.jomla layan one by one yek

semuanya ada 9 dulang.act nak buat 11 dulang.
tp rasa mcm byk sgt, so apa yg boleh combine, saya combine :)
nak jimat masa la katekan.hihi
semuanya saya deko2 sendiri. cuma buah n manisan je serahkan kat cikyah (pengapit saya).
mane taknye, pagi sabtu baru kami siapkan. nak nikahnya sabtu ptg.haha
padan muka saya kan..huhu

cube tgk alas hantaran.sama kan dgn tabir bilik tidur saya :)


1) cincin hubby
2) set perfume
3) kemeja & jeans
4) rayban + towel (combine 2 brg)


5) manisan
6) Shoes n Socks
7) Buah2an
8) Jam + toiletries (combine 2 brg)
9) kek - xsempat nak capture =(


sekian saja, jumpa lagi di lain entry...muahsss!

No comments: