Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, September 20, 2011

Jalan2 ke PERAK

Assalamualaikum Readers,

Alhamdulillah, aritu sempat jugaklah ke majlis pertunangan my x-housemate cik shima.
just me,hubby n huda..pn yumie xdpt attended coz en khai kerja.kesian kt kamu kan :p
time nak kluar dr KL terserempaklah dgn menda alah nih...
so kami pun just follow dr belakang..syok semacam je rase..hikhik

Malaysia Day: sector Swasta

Perjalanan ke beruas mengambil masa hampir 3jam 30mins. nasib baik map yg cik shima bagi tu betul..fuhhh sampai2 je terus jumpa shima n cari toilet..huhu! bila dah lalu kawasan perkampungan dah xjumpa pam minyak, so saya n huda terpaksa menahan sampailah ke rumah shima.hohooo

pelamin tunang cik shima sgt cantik hokay..tp maaflah yerk.lupa nak snap gambar.huhuhu
macam pelamin kahwin pun ade.hikhik


shima n black: congrats!

dah macam kawen kan :)

Around 5.00pm kami chinchawww ke teluk batik..
cik shima cakap dlm 1jam je dah sampai ctu.
so dgn riang ria nya kami meneruskan perjalanan ke sana.
sampai2 je ujan renyai2, ramai gak yg mandi n naik banana boat.
selagi xde amaran yg dikeluarkn,selagi tu la boleh mandi puas2 hokay :D
rasa rugi plak xbwk baju lebih..huhuhu
xpelah,next time masa shima kawin nak tidur TB lah..dh plan2 ngn hubby n huda..hihi
so far, pantai TB masih cantik n terpelihara lagi tauuu


dpt rasa pun jadilah kannn

hubby beria elak air pantai :D

posing lebih2 sket :D

dalam pukul 7.00pm we all meneruskan perjalanan pulang ke KL.
cik shima said, just follow KL signboard. so we all dgn confident follow KL signboard.
suku perjalanan rasa macam pelik.
setengah perjalanan lg tambah pelik sbb lalu jerat cina.glups!
terus patah balik n time tu jugak hubby guna GPS.huhuhu
so we all terpaksa masuk bidor n dr bidor cari exit ke highway..
perjalanan dr jam jd 5 jam lebih..huhuh
really tired, but enjoyed!

4 comments:

:.noRuL.: said...

eh ada jugak tempek pic sye..hehe..
mmg penat pn wak..tgk ler kite smpi jm bpe..
mee udang ke mne?aish tetiba terasa nk makan la plak mee udang...uuuu

:)

ctmah said...

ahahha..awk ni wat sye ngidam dh ni..gugugu
bln 11 bg shima cepat,tp bg kita lambat tau :(

:.noRuL.: said...

uuuuu..
cpt la bln 11..

:)

~ NANA ~ said...

nmpk sipi2 pon da tahu oelamin ur fren tu cantik...hihi