Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, September 09, 2011

Review: Happy Birthday Abg!

07 Sept 11 baru2 ni birthday my hubby.
saya buat simple chocolate kek special for him :D
n also masak yg simple2 coz hubby requested nak celebrate at our house.
hubby nk invited kengkawan kt tempat kerja dia.
pendek kata celebrate birthday also beraya sekali.

iyalah en hubby.syg kamu ni menurut perintah saja :)

mula2 hubby cakap around 6 / 7 org jek tp tetibe je jadi ramai.
dalam 15 org gak la temasuk budak2 kecik..hoho
dalam hati ni dah gelabi gak takut makanan x cukup.
tp saya buat2 cool. cpt2 goreng nuggets n buat air lg.hihi
lucky la td terdetik nak beli nuggets.fuhhh

Alhamdulillah...
semuanya berjalan dgn lancar.
saya rasa puas hati sgt2 coz dpt buat semua tu...
anything 4 u abg!!!


simple cake 4 him


hubby dh malu2 kucing :D


tafsir Al-Quran for him

TO ABG:
HAPPY BIRTHDAY YER...
PANJANG UMUR N MURAH REZEKI SELALU...
MOGA MENJADI SEORANG ANAK, SUAMI, N INSAN YG BERGUNA DI DUNIA N DI AKHIRAT...
MOGA KITA BAHAGIA SAMPAI SYURGA...
AMIN...

5 comments:

Wawa Yusoff said...

happy birthday utk hubby kamu.
semoga panjang umur dan murah rezeki serta bahagia disamping isterinya yg tercinta.. hehe :)

:.noRuL.: said...

hb en hamzah...

:)

ctmah said...

wawa n norul:thanks dear.really appreciated :)

~ NANA ~ said...

HB to him...semoga u ols hepi2 slalu yer :)

ctmah said...

thanks Nana..u pun sama.smoga happy2 selalu :)