Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, September 13, 2011

semalam yang hangat

Assalamualaikum Readers,

Starting this week, shift hubby dah berubah. No more shift malam becoz dah takde OT.huhu!
Nasib baik la after married.if b4 married, mau tekapai2 we all :(
Now hubby shift petang from 3.00pm - 11.00pm, next week pagi from 7.00am - 3.00pm n begitulah seterusnya.. 0_0
Hubby cakap pasni dah xpayahla nk berangkut2 ke umah mak lg (in law).
Saya senyum jek. dalam hati rasa lega sket coz xpyh susah2 berangkut kain baju ke sana dah.
b4 this, if hubby keje malam we all akn angkut kain baju tuk 1minggu.2 org dh jd 2 3 beg.
pastu g uma in law naik motor jek.

so boleh bygkn beg penuh dpn belakang.macam aci jual kain pun ada.hahahahaa!

Balik kerja ptg smlm terserempak dgn jiran2, kak salmah, kak hasnah n kak gee.
Macam2 la soalan yg depa tanya.maklumlah nak nampak batang hidung saya ni susah.
pegi kerja subuh, balik kerja malam..hoho
borak punya borak dah nak azan maghrib. saya mintak undur diri dulu coz saya puasa.
lastly kak salmah ckp, dtgla ke umah,kenal2.if ada pape, boleh la tolong2.
pasni cari la kerja kat west port.dkt sikit dgn uma.glups!glups!terkena sudah.huhu

masuk uma je terus berkumandang azan maghrib.
saya minum segelas air masak n terus solat.
nak masak cpt2 coz my x housemates nk dtg!!!kire dh lambat gile nie.huhu
menu saya tomyam campur n telur dadar jek.simple sudah.hihi
tgh dok ralit prepare bahan tbe2 rasa mcm nak intai luar sbb rasa mcm they all dh sampai.
intai kali pertama nampak kereta viva,so abaikan jelah.
pastu intai kali ke 2 nampak huda.haa..dah sah2 depa dah sampai.

jemput they all masuk n soh makan kueh mueh dulu.
lucky la hubby wat kek special tuk depa berdua.hoho!
hubby ni dah addict buat kek..xtaula apa kuasa yg merasuk dia.btw luv u b!!!

semua suka kek hubby sampai ada sorang kakak tu soh hubby berniaga.ahaks!

dah siap masak, saya prepare tempat n invited depa makan.
rasa excited semacam dpt dinner dgn kamu2.mcm dh lame gila tak jumpe.huhu
they all balik around 11.00pm n 11.30pm hubby sampai umah.
teman hubby makan n 12.30am saya pun ZzzzzzZZZZZzzz..

rasa penat tp at the same time puas sangat2 sampai sahur pun tak bangun..hihihihi

suap2: jumaat ni shima tunang, Insya Allah we all akn pegi perak..see u there dear :D

5 comments:

yUmIe said...

sye xde:(

ctmah said...

next time kite g uma yumie lak ek

:.noRuL.: said...

tue la..len kali kite g umah yumie beramai2...yay.

psst ctmah,ckp kt mezah len kali buatkan lg kek coklat tue...

~ NANA ~ said...

kek apa tu dear? x pernah tgk rupa kek camtu...hihi...btw untung u dpt hubby yg blh buat kek...hehe

ctmah said...

norul: Insya Allah.kite g ramai2 ek.OK NP.mesti laju je mezah tu buat..hihi
nana: name kek ni valentino coklat.tula.tibe2 je dtg angin dok buat kek je kejenya.hoho