Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, April 13, 2011

semakin kurus

Asssalamualaikum Dears

Bila nak kahwin, rata2 semua brides akan berdiet utk kelihatan ramping, cantik
I also berkeinginan untuk kurus, but the probs is semua orang cakap saya terlampau kurus.
orang tu cakap kurus, org ni cakap kurus..haishhhh
even dah makan banyak, tapi tetap xnaik2 gak. yang TBB tuh siap ajak yumie n huda makan sama2 lg..hahahadoii
silap hb badan depa yang naik..hihihi
sekarang ni cuba makan VITAMIN C --> utk tambahkan selera makan :o
harap2 tambah la gemuk sket :o

agak2 ada x petua nak tambahkan berat badan?

Sunday, April 03, 2011

Borang nikah dah settle

Assalamualaikum Dears...

Last friday saya amek cuti sebab nak setttlekan borang nikah..
 










 
biasalah, kat johor kena hantar sendiri form kebenaran bernikah n ada sesi interview lagi tau.hoho
Macam biasa, mak abah mesti jadi peneman saya.
kalau boleh nak suruh depa masuk interview sesama.huhu. pakal jelah xboleh :(
Mula2 nk interview tu agak cuak gak sebab mmg xsempat nak prepare pape.
just mengadap dgn senyum seribu seposen.h0h0

ustazah: sila mengucap berserta dengan makna
saya: menjawab dengan terang dan jelas

ustazah: apakah tanggungjawab seorang isteri
saya: 1) menjaga maruah suami 2) menjaga kebajikan, makan minum suami 3) melahirkan zuriat untuk suami

ustazah: senyum OK LULUS
saya: mak aii.rasa nak melompat riang...ALHAMDULILLAH :)

keluar bilik sambil tunjuk isyarat OK kat mak abah. they all senyum jek :D
lastly settlekan baki payment sebanyak RM17.00

lapangnya dada bila tengok borang nikah dah settle.
bila ngadap muka mak abah terus rasa nak meleleh...
anak mak abah ni dah nak kawin rupanya.
hopefully saya dapat pikul tanggungjawab sebagai anak dan isteri..amin