Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, May 30, 2011

5 hari bergelar isteri

Assalamualaikum Dears

Isnin...
Selasa...
Rabu...
Khamis...
Jumaat...
Sabtu...

Ye sabtu. 
lagi beberapa hari saya akan bergelar isteri kepada Muhammad Hamzah Bin Zainal Abidin. Apakah perasaan yang melanda di saat ini?
Kusut? Serabut? Gelabah? Takut? Happy?
Ntahla..semua ada..rasa cam rojak kat kedai mamak jek..huhuhu
Apa2 pun, saya harap
* semoga pihak lelaki selamat dalam perjalanan
* semoga majlis berjalan dengan lancar
* para tetamu dpt makan secukupnya
* pakaian saya ok, pelamin ok, make up ok

Kawan2, doakan saya yek
 

Sunday, May 29, 2011

jalan2 kasi borong

Assalamualaikum Dears

Malam tadi kiteorang jalan2 memborong segala jenis gula2 kat tesco extra...harga lebih kurang sama dkt pasaraya NSK. so grab kat tesco jelah :)


1 pek gula2 mentos berharga RM12.50, kuantiti 330pieces n free gula2 mentos panjang 2.
1 pek gula2 cloud 9 berharga RM12.69, kuantiti 330pieces n free 30pieces.

Petang ni nak cari lollipop or candy kat area klang plak...tak tau dapat yang murah ke x..huhuhu

Tata 

Saturday, May 21, 2011

DIY: Bunga Dada

Assalam Dears,

My bunga dada dah siap 100%. Masa yang diperuntukkan 1 hari saja :D
total are 50 pieces. daripada beli (mahal) baik DIY jek.. buat yang simple2 sudah la kan :)

Cara2 nak buat bunga dada ni amat la senang skali.
Bahan2 yang diperlukan:
- pin
- kain organza - kain dipotong kecik2, ikut size yg korang suka
- ribbon pelbagai size and color


close up
 jumpe lagi di lain entry...tatataaa :-*

Friday, May 20, 2011

Wedding Card

Assalam Dears,

To all B2B or xB2B,wanna invite 2 all of u to sama2 memeriahkan my wedding on:
05 June 2011 - Kahang batu 28, Kluang, Johor
12 June 2011 - Seksyen 24, Shah Alam, Selangor

cover

bride
groom
map

Semoga apa yang kita rancang diberkatiNYA... amin

Thursday, May 19, 2011

Last Single

Assalam Dears,

Hari ni birthday saya...
En sayang n kwn2 buat birthday surprise kat Mc'd sek 26..
Really terharu , termalu, terkedu n rasa nak nangis..huhuhu
Apa2 pun, nak ucapkan terima kasih banyak2 kat kawan2 n especially en sayang MUHAMMAD HAMZAH BIN ZAINAL ABIDIN atas segala2nya...

I love u too abg

kawan2 saya n abg



si keroppi ku
Love u...
CtmaH 19052011