Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, February 22, 2012

suri hati

As salam Readers

tada.....
ni la suri hati kami..


hubby teruja gila tengok baby. lagi2 tang jantung tu :)

hubby ckp, xdpt nak gambarkan perasaan tu camne...
takpe abg, syg paham...
ayah2 ibu2 mama2 papa2 diluar sana tu pun mesti paham perasaan tu camne kan :)

sedikit info pasal kami berdua

saya:
+ Alhamdulillah cyst dah hilang, or doc ckp maybe dah menyorok kot.huhu..mana2 la doc kan
+ berat saya makin susut, 39.7kg..huhu

baby:
+ baby OK
+ kalau ikutkan scanning tu, EDD saya 28/08/2012, meaning lewat seminggu dr sebelum ni


okla..jumpa lagi di lain entry...tataaaaaa

4 comments:

Wawa Yusoff said...

alalalala... comelnye dia...

take care ctmah.. makan banyak2 untuk baby k :)

yUmIe said...

Awk,khai ckp itu awk ke bdk2..sbb berat xsmpi 40kg.hihi.tp sye ckp itu adlh mak bdk.ekeke.xpela,yg penting awk eat healthy ok!mkn mknn yg byk bg karbohidrat n protein..xmo yg merapu2..ecewahh pndai xbg nsht??huhu

ctmah said...

thanks wawa.tgh gagah makan nih.. :(

ctmah said...

ckp kat khai, realiti hokay.huhu!lately asyik mamam kt mamak je wak..no choice n malas nk jln jauh :(