Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, April 12, 2012

21w 3d

As salam Readers,

td g clinic medijaya
ingatkan nak la scan baby.kot2la boleh tau gender baby ke.

bile jumpa doctor jek ---> doc ni mmg kureng sket
dia suruh balik n datang semula bila kandungan dah 6 bln.
dia cakap below 6 bln tak nampak lagi gender baby.
ye saya tau la doc. tapi tak salahkan kalau saya nak mencuba.
bukan saya tak bayar pun...saya nak bagi free2 RM40 pun tak nak..
apelah doc ni..
tak faham btol saya! hangin kejap hokay :(

drpd nak tunggu 5 bln ke atas br p scan kat sana, baek saya tahankan diri n tunggu lagi beberapa weeks.
time tu dah boleh scan 3D 4D kot.
tadi dah call Vission College (KJ) n they all suruh datang around 26-30weeks.
sebelum dtg, buat appoinment dulu.
time: 2.15-3.30pm
fee: RM90

so far, saya rasa tu yang paling murah kot..
ke ada yg lagi murah ek?
yumie ckp kat melaka lg murah :(
ala mama yumie ni!kalau la melaka tu sebelah opis jek,rela saya ngulor kejap kot :p

haishhhhh!saya masih lagi tak faham dgn doc tadi tu..
farah tak faham
yumie tak faham
huda tak faham
kak ida tak faham
abg naz tak faham
HUBBY LAGI LA TAK FAHAM

nampak gayanya time pureen sales tu terpaksala berputih mata :(
niat di hati baru nk grab mcm2 baju,TETAPI :(

5 comments:

LisaLisut said...

awww dont be sad ctmah..hehe..apala doc tu.org nk bg duit pn xnak.haha. tp i scan masa week 18 ke 17.xigt. punyala xmenyabar nk tgu week 20. tp doctor tu accept je(after tgu 1jam lebih baik takyah schedule app kannn herghh mls nk igt) n slps dia tunggang terbalik scan bbrp kali n cnfirm gender my baby.haha

tp i still nk buat scan lagi dgn 3d 4d scan malaysia(jezz). nk tgk rupa lol. i rs rm90 tu ok la.kwn i pn buat kt vision college n dia ckp ok :)

wawa yusoff said...

visio kolej yg paling murah. wawa aritu scan kat situla. mmg puas hati :)

yUmIe said...

btl2..sye mmg xpaham.tp conclusionnye doc tu PEMALAS!!die mls nnk godek2 scanner die if let say xnmpk sgt bile die scan bby awk tu.kn??
awk cri jela clinic len awk..org dlu klu bleh every month nk scan tgk baby.haha..
btw,g je pureen sales tu even xtau lg gender.beli yg color2 save cm putih,hijau esp:p..hihi

ctmah said...

lisa:uwaaaa!pity to me right..mmg menguji kesabaran btol

wawa:thanks wawa!will follow u :D

yumie:niat dihati mmg nak cr klinik lain pun.hopefully jumpe..uuuuu!saya nak pilih baju yg ropol2,renda2..kot2la gegurlkn..hahahaha

:.noRuL.: said...

doc tue mmg xde perasaan kan wak.huh.
even selisih pn xsenyum.
carik aje klinik lain puas ati wak.sye pn x sbr nk tau.
pureen tue g jek.beli color2 yg natural,sesuai utk gugurl n boboi..hehe