Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, April 09, 2012

rasa kicking tu camne ek?

As salam Readers,

since last week saya rasa musykil semacam jek.
ada semacam rasa kat tummy ni.
rasa cam berdenyut, rasa cam ada popup belon kecil.
kejap rasa, kejap tak rasa.
ish..xtau la nak describe camne.
bila rasa jek, saya akan letak tgn.
tp tak lama pas tu rasa tu akan hilang n pindah tempat lain plak.
apakah?saya pun kurang pasti la...
nak g klinik malas. tunggu la rabu ni kot.
niat hati mmg nak g rabu ni sbb nak scan gender baby :)
hopefully baby x malu2 lg ek :D


7 comments:

LisaLisut said...

i rs dia dh start kick la tu.or moving.hehe.

~ NANA ~ said...

i rasa tu movement dia kot? hehe

ctmah said...

lisa + nana: kalu la doraemon tu ada kan ke bagus.i nak pinjam pintu masa,then jumpa u all.nak soh rasa sat.hihihi

Hunny Kitty said...

baby kik la tuh hehehehhe

yUmIe said...

rse cm geli2 kt perut then perut seolah2 mcm berangin tu yela tu.tp bkn kicking lg.just moving..awk nk suh die kick,awk nyanyi le lgu let's move it,move it:P

psstt..eh apsal facebook badge awk kt sebelah tu nme Farida ZainalAbidin lak bkn Ctmah Rahim??huhu

Shakina Farhan said...

tergelak baca komen yumie..haha..rsenye baby moving kot..kdg2 bunyi mcm perut lapar pun ade..hehe

ctmah said...

hunny: nk g klinik tp tutup daaa..lg 1 klinik tu doct lelaki.so dia x scan org pompuan..h0h0

yumie: haha!nget la awk ni!nthla,org pn xtau camne leh bertukar fb.tu fb SIL :D

kina: paling heavy belah kanan tummy n bawah.belah kiri tummy kureng sama sekali.hihi