Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, April 18, 2012

reusable items

As salam Readers,


yay!...semuanya dah berjaya di cuci semula..
selagi boleh guna kita guna..kan :)
btw, thanks to my SIL coz bg menda2 ni..
from that boleh la cut cost mana2 items kn.. :)



baby cot
strollers - 1 for outing, 1 for clinic check-up
tilam n bantal kekabu
car seat
swing
walker
big bouncer

owh!berganda2 seronok!
xsabar la plak nak g pureen warehouse sales!!
daaaaaaaaaaaaaa

8 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,byk jimat dah tue

Shakina Farhan said...

wah..untung badan ye..mahal2 plak brg2 yg dpt tu..:)..xsbr jugak tggu pureen sale wlpun xpegi..kirim je pun kat org..:p

~ NANA ~ said...

best giler! i anak sulung, so adik2 i la yg untung nanti kot blh pinjam2..hehe

ctmah said...

ekin:tulah :D pasni just cari carrier baby jelah kot

kina: rezeki baby :)..kalau kina nk kirim kat kita pun blh gak :D

nana: untung ada kakak or abgkn..blh pinjam2..xyh membazir sbb benda tu boleh rotate2 kan.haha

LisaLisut said...

untung and save alot okayyy. SIL i dh give away cot n stroller ke saudara lain sbb masa tu i xkawin dgn adik dia pn lg.haha kalau tau i suruh dia save kan utk bakal anak kitorg.jimat budget lol.

i tak pergi kot pureen sales tu. nk drive lunch hr malas.sabtu ahad balik kg. so mmg xpergi.hehe.

yUmIe said...

bgs2..mmg menjimatkn.heh

ctmah said...

haha!u lambat la lisa...tp xpe, rezeki baby tu ada je kat mana2 :)

yumie: lucky hari tu xbeli baby cot kn

:.noRuL.: said...

wah byknya..
mmg boleh berjimat..

:P