Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, May 08, 2012

Jom g GM Klang!

As salam Readers,

u olssss dah pernah sampai GM Klang?
its really syiok hokay. surely mata uolss jadi bulat besar2.
nak2 kat area barangan baby.hihii

4 ur information, kat ctu ada 6 pavilion.
yg confirm 1 ingat pavilion 1 tuk baby n each pavilion mmg ada barangan baby.
surely mata akan jadi semak n nafsu jadi membuak2 bila lalu sana sini.
i pun tak habis lagi tawau semua pavilion tu tau.hihi

btw, last sunday g ctu jalan2 bawak MIL.
bile lalu kat kedai baby, surely kiteorg akan singgah masuk n paling seronok sekali is my MIL. tunjuk baju tu, tunjuk baju ni..si hubby plak bila mummy dia dah tunjuk itu ini, sure lah follow sekali.hihi. dok turun baju tu, dok turun baju ni...saya yang tengok pun asyik tergelak jelah..

i tell u, kalau nak g GM, better beli barang secara borong. kalau beli 1 mahal.
cth mcm apparel tuk baby.
harga 1 baju RM 39.90.
tapi bila beli 3 helai ke ats, 1 helai jatuh RM15, ada yang RM10, ada yang RM5.
tgk pada baju n brand pun not to bad tau.
and yg bestnya sbb u olsss leh campur2 baju. sangat mengujakan hokay :D

meh nak tempek baju yang MIL n kiteorg dah grab :D

skirt n seluar adik baby..mek size yg besar sket

rompers + t-shirt pun size besar sket

MIL yang pilih

saya yang pilih :)

hubby yang pilih
tiba2 MIL cakap, confident je kan baby girl..
kiterog terus speechless kejap..hahahaa
xpelah mak, rezeki tak kemana :)

5 comments:

Nadya Zahid said...

heheheheh..comel je baju ur baby....
u dah bape bulan dah?dah elok beli brg awal2...mcm i ni dah xlarat dah pon nak berjalan..seb baik awal2 dulu dah bli skit2...

yUmIe said...

owhh sye mencari tshirt tuk iman kaler putih cm yg awk beli tu.tp smpi skrg xjmpe lg:(
sudahnye smpi skrg suar yg org beli tuk iman xbleh pkai lg sbb iman kurang tshirt yg sesuai le.byk bju yg sepasang je.xbest nk mix n match:|

ctmah said...

thanks Nadya.hihi
dh masuk 6 months.mmg pun.dh start membeli seawal 3bln lebih lg.kekeke!super duper awal kn :)

yumie:putih sebelah pooh tu ke wak?yg tu cream2 sket.klu g sne, nnt org grab tuk iman tau.org cr size besar sket ek :D

LisaLisut said...

cmne nk cari GM klang tu. dr aritu u asik ckp psl GM tp i xtercari2 pn sbb memikirkan klang tu jem huhu.i mmg jarang sgt masuk klang.

ctmah said...

lisa!senang je..from puchong u ikut kesas - kota kemuning (tol 2.20) - bandar puteri n straight je sampai u nampak signboard GM Klang terpampang besar2...so u follow that ways.langsung tak sesak pun.