Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, June 13, 2012

percaya x?

As salam Readers,

Happy Wordless Wednesday!
hari ni dah masuk 30 weeks n esok monthly checkup kt KK KJ. surely naik berkilo2 ni..
malas nak fikir pape dah.
yang penting 2-2 sihat n berat adek baby bertambah.
risau sangat2 if berat adek baby < 1kg lagi...uuuuu

baru2 ni ada mintak tolong office mate belikan buah delima.
So hari ni saya dah dapat buah delima tu.
Terima kasih bebanyak yek to En Nazri n Kak Zana :D 
Buah ni sangat besar hokay. Import from Australia.
Sume pun tegor sbb tersangatlah besar. hahaha
harganya???
tengoklah 2nd pics tu ek..caya x?

besar n kulit sgt cantik!syg nak mamam :o
1 biji for RM20.99!!!
daaaaaaaaaaaaa


4 comments:

Asz Miza said...

Mak aiiii mahalnyeeee sebiji dah RM21. Adoi. Maybe delima yang merah ni mmg mahal kot. Dulu mak sy ada tanam pokok delima, tapi yg colour kuning2 ijau. Masam sikit. Sekarang dah takde bila terasa dah menyesal sbb dlu takmo makan banyak2. Hahaha.

Syima Syaz said...

haha aritu mintak husband carikan buah delima...sekali confident dia bawak balik..

kita tanya, bawak apa? dia jawab lah yg kita nak tu..then bukak2 buah dragonfruit..hahaha...
tak kenal buah delima..kesian!

ctmah said...

Asz: tulah.last time pnh tgk kt giant tp dlm rm5 sebijik. kecik n kulit ada kuning2 sket.

syima:kekeke!tegelak jp baca comment u. nama pun lelaki kan.so paham2 jelah.hehehee

cikpuanputeri said...

i beli 4.90. hee. kat tesco ke giant tah ke parkson... tapi isinya merah menyala...hee...besar jgk