Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, July 25, 2012

9 months 0___o

adek baby, dok diam2 tau...
jangan pusing2 lagi ek...
ayah n ibu sayang kamu sgt2...
tak lama lagi kami boleh pegang kamu, cium kamu, gomol kamu...


ehsan en Google

8 comments:

:.noRuL.: said...

x sabar gak nk pgg adek baby nie..

o_0

Syima Syaz said...

i tgh pujuk baby kuar lah cepat...byk dah mc ni.

Asz Miza said...

Tak lama dah lagi. :D Best!

I pun nak my baby cepat2 keluar jugak tp at least biarlah after 37weeks.. :D

Bazilah (^0^) said...

adik baby dgr ckp ibu tu yer.mesti dh dup dap dup dap skrg nih hehe

aTy _faRed~ said...

tak lame dah tu..:)

yUmIe said...

insyaallah xlme dh tu..
semoga dipermudahkn sume tu:)

ctmah said...

norul:kalau popup b4 raya, awk leh visit saya :D

syima: me too..cuti dah kering.mc tinggal sket je lagi..aduyai...

miza: hehe!jum kita doa sama2 supaya baby kuar cpt.ahaks

bazi: skang ni tawakal jela..harap2 semuanya senang n dipermudahkan selalu :)

yumie: mama iman doa kn sye eh

Anonymous said...

valium online pharmacy valium vs xanax stronger - high dose valium effects