Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, July 05, 2012

malang berbau bau

As Salam Readers,

hari ni sangat malang+penat+hangit...
kereta breakdown..
berhenti sampai 3 x. skali kat sunway piramid, skali kat shell b4 paradigm n lastly kt area kwsn perumahan b4 sampai church.
temperature tinggi...
air OK.
rupanya2 motor dah jammed. effect kat kipas. tu pasallah temperature tinggi
tak pasal2 melayang RM220 =(
xpelah adek baby, bukan rezeki kita..
lucky ada duit bonus =(
 

5 comments:

LisaLisut said...

aduh kasihan ibu mengandung..byk2 sabar ye ..

ctmah said...

uncle cina tu baru je kol n kena plus another RM58 tuk apa ntah.aaaaa damn laaa :(

Bazilah (^0^) said...

siannye.. xpe2 ade lah rezeki lain nnti tu :)

Asz Miza said...

alahai menyampahnya kalau jammed area sunway tu kan? Rasa nak mengamuk je..i slalu stuck dekat toll sunway tu mmg lagi la tension.

izla said...

siannya..
saya paling risau kalau kereta breakdown kat tengah jalan. panik taktau nak call sape