Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, July 10, 2012

puas fikir

As Salam Readers,
Finally I managed to grab this item!

Medela - Swing Breastpump
















fuh...lama gile kot fikir.
research sana, research sini.compare price/free gift sana, compare price/free gift sini.
siap mintak opinion Nana Farhana tu..haha!
pape jelah.janji puas hati :D

actually saya tak melabur pape pun. yang ni hadiah dari my lil bro.
dia suruh pilih yang the best n just hulur duit jek.
ikutkan hati nak je mintak medela freestyle tu, tp takpelah. ini pun dah kira ok kan :)
TQ adik. kamu sangat pemurah n semoga Allah melimpahkan lg rezeki kamu.. Amin

saya beli kat OBW sama cam lisa
warranty card follow by EDD tau.

masa beli ni, ajak mak follow slalu.
dok belek2 then mak tanya berapa harga ni?
saya cakap la RM799 mak
mak wat muka terkejut n laju je cakap mahalnya. mak ingatkan 70 80 ringgit jek.
saya pun gelak jela sambil explained bla2 kat mak.
pastu mak mcm tak berapa puas hati n tanya lg benda ni boleh pakai sampai bile?
saya ckp la kalau boleh nak bb sampai umur 2 tahun. nk fully BF.
pastu laju jek mak mencelah habis tu kalau dah 2 tahun, alat ni dah tak boleh guna ke?
teruslah saya cakap eh tak lah mak, nnt boleh guna lagi untuk second baby.
then hubby menyampuk apelah sayang ni, mak tanya lain sayang jawab lain sambil gelak2.kami berdua pun gelak2 gak.
wahaha..tetiba laks blur ctmah ni..ape daaaa

btw semua mommies dah tau kot apa yg saya dapat dlm package RM799 ni kan :)
  • 1 unit of Medela Swing Breast Pump with 2 Phase Expression
  • 1 Autumnz Cooler Bag (FREE Autumnz Air Dry Mesh Bag)**
  • 3 packs of Autumnz Reusable Ice Pack worth
  • 8 bottles of Autumnz PP Milk Storage Bottles (with FREE 2 bottles and 5 pcs Autumnz Double Ziplock Storage Bag) worth
  • 1 pc of Autumnz Comfort Nursing Bra** worth 
free gifts
  • 1 unit of BPA Free Deluxe Bottle Drying Rack worth
  • 1 unit of Receiving blanket worth
  • 4 pcs Washable Breastpad worth
  • RM10 One Baby World voucher to be redeemed against your future purchases
dulu autumz cooler bag color hitam. now dah ada macam2 color n corak polka dot. comel2 hokay :D

ada masa nak try test lah..hehehehe

7 comments:

LisaLisut said...

whoahhh x aciii. dpt beg autumnz polka dot tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahaha. cis cis cis. mak i pulak dia tye bape, i ckp 799, dia terjegil biji mata tp dia ok sbb dia mmg support bf hehe

Asz Miza said...

I pun beli kat OBW jugak through online tp mintak nursing bra design lain dpt design lain..kenapa i dapat cooler bag itam..polkadot yg baru ehh..nyesal bli awal dlu :(..klo tak da dpt yg polka dot..hehehe.
My mum ckp lagi bagus invest duit dekat benda2 mcm ni dari bli benda merepek2. :D

~ NANA ~ said...

byknye free gift!!! best :)

Cheyan said...

Pilihan yang tepat..banyak hadiah pulak tu..best nyeeeee..

cooler bag tu tantiiikkkk..

ctmah said...

lisa: last time tgk mmg color itam jek.xtau la start bila dh ada polka dot tu.heheh!mak zaman dulu2 lain, mommy zaman skang lain..haha!

asz: aah.polka dot tu yg baru. ada mcm2 kaler. i direct p OBW kat sec 13 shah alam. at the same time soh promoter tu ajar cara nk guna medela swing nih..

nana: jenuh dok compare sana sini.hehe

cheyan: paling penting free gifts tuh.cuba cari yg paling byk.hihih!

aTy _faRed~ said...

chaiyuk..!!! gud luck awak..saye suker orang gigih mengepam n nak bagi anak fully bf ni..:)

ctmah said...

tq aty.harap2la susu saya melimpah ruah :)