Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, July 02, 2012

Rojak

As Salam Readers,

Title aja dah menunjukkan hari ni saya sangat malas HOKAY!
Plus hari ni jalan cam penguin. setiap kali jalan rasa nak terkencing, rasa nak terkeluar something.adoyai...letih camni..uuuuu

Alhamdulillah, gaji kali ni dapat ngan bonus skali.tu pun 1bln jek.
xlebih xkurang..xpelah, janji ada daripada takdekan :)
so boleh la saya bayar apa yg patut n tambah simpanan time beranak nnt.hehehe
 
jumaat malam shopping kt Giant sec 7.
beli storage box RM15.99 less jd RM9.90, laundry basket RM7.99 less jd RM4.99, hanger 24pcs RM7.59 less jd RM4.99, bakul makanan after less dpt RM14.99 n barang dapur.
saya tak tau la murah ke mahal, tp rembat jela..hihi
tp sadis sgt2 time nak masak mushroom soup. kat kotak tulis 3 serving, tp isi dlm ada 2packet jek!uuuu!geram2!!

 
then sabtu struggle shopping sorang2 coz hubby kerja.
1st g GM. just grab bantal panas elektrik n stoking jek.
nak beli barang baby tp rasa cam blur n malas nk tawaf2.
pastu straight ke JJ bkt tinggi. sadis takde sales..uuu!tp sempat gak la rembat ape yg berkenan kat mata ni haa:
abah = kemeja T merangkap kemeja raya :D
hubby = spender n stoking --> siap bukak boxes n belek2 spender.wahaha (ctmah sgt fussy!)
adek bb = handkerchief n laundry beg. baju NB mahal2 belaka.ignore ajelah
saya = baju pregnant (geram xde sales!), panties n disposable panties
ahad menjahit n malamnya dinner kat ikan bakar tg harapan :)
sarung tilam n bantal DONE!yayyy
sye mengidam mamam tauhu bakar.nk yg kat tg harapan jek!tbb btol
hubby pulun sowang2 :)
parkson tgh sales ni..rasa cam nak terbang ke sana jek!h0h0h0h0h

7 comments:

Bazilah (^0^) said...

nmpk sedap la tauhu bakar tu..

Syima Syaz said...

aaahhh ketammmm.....!!

:.noRuL.: said...

terbang aje...hehe

LisaLisut said...

i rs i xde bj newborn sgt pn. mostly 3months onwards.besar ke kecik ke whatever.haha. eh tungku elektrik tu rm15 je eh? i beli dr Hana dia buat promo apa tah tungku elektrik n dpt buku ape tah tak igt.rm 50.huhu. ade kt blog dia aritu

ctmah said...

bazilah: tau xpe.1 plate RM5.senak perut nak hadap sesorang.hehehe

syima: cpt order ketam dr en suami :D

norul: kalu blh MIA, dah lame org p wak :D

lisa: beb!tungku hana sama ngn tungku i beli tu.design n corak pun sama..uuu!RM15 je kt GM. kalau xde magnet RM10 jek

~ NANA ~ said...

kelakar la u ni duk belek2 sender...haha

tauhu bakar tu buat sendiri la...hihi

Asz Miza said...

Eh, GM tu macam best je..i tak pernah pergi..rasa mcm nak pergi. Tapi tak tau kat mana. Hehe.