Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, July 30, 2012

warna warni

As Salam Readers,

Last saturday berkesempatan berbuka puasa bersama anak2 yatim dekat area segambut.
My sis yang ajak follow. Actually arwah FIL sis dah wakafkan rumah dia jadi rumah anak yatim. Besar sungguh pahala beliau kan. Semoga roh arwah dicucuri rahmat selalu...amin

Sayu n happy jek tengok budak2 tu. semua sekali ada 13 org n semuanya lelaki.
buka sama2, terawih sama2 n lastly ada sesi bagi duit raya n goddies.
saya sekadar sedekahkan goddies aja :)

Yang paling best tu adek baby pun dapat duit raya gak..yippi!
untung betul sayang ibu ni kan, belum pun popup tp dah dpt duit raya.hihi
uncle teh bagi 50, uncle halim bg 5. apa2 pun thanks to uncle2 tuh :D
mule2 tu saya nak amek pun segan2 gak, sampaikan uncle teh masukkan duit tu dlm beg sembahyang saya. muke dah blushing gile.hehehe


bahagian tuttt sgt itchy..penat dok menggaru manja. org ckp gatal sbb rambut baby. yeke?nthla...layan jek..hehehe
 

1 comment:

~ NANA ~ said...

alhamdulillah...bestnya dpt meraikn anak yatim kn? :)