Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, August 06, 2012

bila bosan

As Salam Readers,


3 hari cuti, dok umah jek..xde g memana pun.
hubby requested nak makan tu nak makan ni..so buat jelah selagi termampu.. :)
puding caramel je x buat sebab pengukus takde..
sorry ye B. kita wat kat uma mak jela ek.hehe


sabtu
agar2 milo


ahad
kek batik

isnin
cheese tart (dah lama ngidam nak wat sendiri).sorilah crust x cantek, still blaja.haha!


btw semalam punggah hospital beg n basuh semua yg ada dalam beg tu..
nape basuh semula ek?
SEBAB minyak yuyi tumpah!!!
arghhh..camnela leh tumpah ni.. :(
geram btol rasa..uuuu
xmau letak minyak tu dah..huhuhu





3 comments:

Bazilah (^0^) said...

cheese tart! lama dah x mkn huhuhu. rajen nye ct wat :)

Asz Miza said...

Hamboihh sedapnya tengok..especially cheese tart. :D

I pakai minyak telon..tapi x bukak bia je dalam kotak pastu sumbat dalam bag..takut jugak tumpah..Rasanya minyak yuyi tu bila da lama2 dia loose kot cap dia..

cikcoklat a.k.a Haiza said...

menggoda la tgk bulan posa ni ctimah weh....