Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, August 07, 2012

sikit je lagi

As Salam Readers,

Pagi tadi masa otw p kerja, time tu tengah redah jammed area hitech kesas.
tetiba ternampak seekor anak kucing dok lari ke kiri ke kanan. 
sikit je lagi nak kena langgar ngan kereta lorong tepi.
tetiba time saya nak lalu, anak kucing tu dah ada kat dpn n dok senyap je kat tengah2 jln tu. saya pun lalu pelan2 n tengok2 anak kucing tu dah ada kat bwh kereta depan saya.
aduhhh..meruntun jiwa betol..rasa nak je bentikan kereta n selamatkan anak kucing tu.
tapi tak berani sebab tgh2 jammed..surely orang akan hon n maki2.huhuhu
dalam hati saya berdoa supaya Allah selamatkan anak kucing tu :(
harap2la kucing tu dapat bertahan..Wallahualam

Then called la hubby cite pasal anak kucing tu.
sambil cite sambil nangis...uuuuu!pagi2 lagi dah beremosi.
tp seriously rasa kesian sgt2 tgk kucing tu lari lintang pukang ke kanan n ke kiri.
Hubby cakap Insya Allah, pandailah dia selamatkan diri dia... :(
 
Kebetulan lak pagi tadi dengar hot chat di hot.fm n title nya sikit je lagi.so just copy n paste jela title entry tu :o

5 comments:

aTy _faRed~ said...

haihh..macamane ar kucing tu ley ade kat tengah2 haiway..adeeyyhh..kesiannyer biler terpikirkan die..harap2 die selamat..aminn

Asz Miza said...

Ya allah kesiannya anak kucing tu..pernah jugak nampak kat tepi highway..kesian kan..mcm mana boleh dia end up dekat situ..kalau kata ada org buang memang kejam la buang kat situ. :(

Lagi sedih tengok bangkai2 yang kat tengah highway. Terbayang2 je nanti.

Gadis said...

ya Allah..harap2 kucing tu selamat...
Gadis yang x nampak ni pun dah menangis dah bile citer mcm tu..
huhuhuhu...

:.noRuL.: said...

alahai,ciannya anak kucing tue..
nk benti jammed,mmg kena marah la nnt kan.huhu.
hope anak kucing tue xde pape.

~ NANA ~ said...

kesiannye kucing tu :( hubby i kalau tengok kucing camtu mesti dia dh nangis dulu...huhu