Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, August 10, 2012

telur sudah pecah

As Salam Readers,

Salam 21 Ramadhan kawan2.
Sayangnyaaa.. pukul 9.30am saya dah berbuka puasa.s0bs0b
Perut rasa lain macam n xleh jalan laju. rasa sakit sangat2 :(
Risau akan keadaan adek baby, so better saya buka puasa je kan.
Pastu leh je slumber makan n minum depan staff yang lain gile kejam kau ctmah.haha! 
depa pun tak cakap apa..xpe, mak buyung..so sendiri faham jela kan :)

Bila puasa = adek baby always bergendang sana sini ---> mungkin kelaparan kot
Bila x puasa = adek baby senyap, tidur dengan nyenyak ---> mungkin kekenyangan kot 

tak sabarnya nak tunggu weekend ni..
nak scan adek baby..bak kata shima, nak check whether dah engaged ke belum :D

5 comments:

hayati hashim said...

telur sy pun dh pecah:)
awal2 lagi tu..
xpe..RUKHSAH. demi bby sayang kan..

('',)pzAEdy~ said...

heheheh. pasni jgn lupe gnti + fidyah ye. hehehe

Syima Syaz said...

dear... i dah bukak 1cm. ni tadi gi hospital sbb bleeding.pastu mintak blk dulu la nak jalan2.lagi pun takde contraction lagi...

maybe u tak lama tu

~ NANA ~ said...

xpe nanti blh ganti puasa :) i stakat ni full lg puasa..hihi

ctmah said...

hayati: aah..demi baby kan :)

pza: thanks ingatkan.Insya Allah :)

syima: congrats shima!aisya dah selamat melihat dunia kan :)

nana: harap2la pasni kuat cam nana kan :)