Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, November 05, 2012

Alisha dah sunat =)

As Salam Readers,

Salam monday bluessss
sabtu ahad terasa kejap jek.. tak puas nak borak2 main2 ngan Alisha :(

sabtu (03/11/12) yang lepas bawak Alisha gi bersunat. 
reason kenapa saya sunatkan Alisha awal2?
coz time ni dia tak kenal orang lg. so takdela meragam sgt. takut bila dah kenal nnt, lg susah. mau menangis melalak2. so better wat sekarang kan :)

Mula2 tu gi klinik famili area Kota Kemuning sebab Poliklinik Shaik suggested buat kat situ.
cas yg dikenakan tersangatlah murah, rm20 jek but unfortunately doc perempuan takde. 
doc perempuan ada masa weekdays aja. so terpaksalah cari klinik lain.fikir punya fikir,lastly decided p klinik noor hajar kat sec 18.
klinik tu pun OK gak sbb time pregnant dulu pernah g scan kat situ.
cas rm30 and doc Hajar tu tersangatlah polite.
semuanya berlaku dengan pantas sampaikan nak capture gambar pun tak sempat.huhu!
tak sempat nervous n ckp pape OK.
pembantunya pegang kaki Alisha, doc Hajar pegang gunting n terus zasss.
Alisha baru je bunyi eeekkk, doc Hajar dah cakap siap.
dukung Alisha and elok jek bambam ni sengih..
fuhhhh..agak berani jugaklah anak ibu ni..bangga kejap.hehehe
pastu saya tanya doc
tak demam ke doc? takde ubat ke doc?
doc Hajar senyum n cakap alah, sikit je tu. saya dah letak ubat tadi
saya mati kutu tak tau nak tanya apa dah. bagi salam n terus chow T_________T 


mamai sebelum di sunat
ahad malam adik ajak gi mancing udang kat cheras..kitaorang pun laju jelah pi.
super duper seronok sbb saya dah lama tak mancing kot sejak pregnant dulu.hahaha!


Alisha pun sibuk nak mancing! erks 0_o


yeah udang mariii
layan udang tak rasa mengantuk. bila cukup time, terus je mengantuk.
nak2 tengok jam dah pukul 12.00am. terus menguap tak hengat.kekeke
terus gerak balik n sampai rumah je dah pukul 1 lebih.
budget macam isnin tak kerja jekan..atoiii!
sudahnya saya tersangat mengantuk hari niiii

10 comments:

LisaLisut said...

ko ni ctmahhh.siap nk mancing malam2.alisha berembun laa ye? haha

mmg xsakit kot sbb doc kata sikit je buang.mak bapaknye yg ngeri.hannah ek skit lps tu diam n tdo.tp sbb dia kene skali harung injection at 2months tu yg demam terkejut hahaha.mmg xde ubat pn kan.lps tu smpi umah tkr lampin etc bila kencing ok je.ee i yg ngeri rasanya haha

Cheyan said...

Wah..g mancing lg tu..hehehe..
tapik spring leh mancing..

mm i tak sunat kan Alya lg..huhu..sb dgr macam2 pasal sunat ni..

Asz Miza said...

Agak2 kalau sunatkan Ammar kecik2 ok x? Haha..takut jenuh nak ngejar dia suh sunat bila da besar nnt..hihihi..

kemain lagi g mancing udang..mcm best je..:D

hayati hashim said...

ammmboiii kemain, g mncing siap.. i x brani lagi nk bw Aisy klua mlm, klu klus, by 630pm msti kene ad kt umh dh.. hihi
btw, Aisy pn plan nk sunat by 2m.. tpi kt JB ni x jmpa tpt yg ssuai lgi..klu ad pn Dr laki. insyaALLAH sblm 3m, nk sunatkan dia..

~ NANA ~ said...

erk sempat lagi tu g mancing? haha

good girl alisha :)

:.noRuL.: said...

kemaruk sgt nk mancing kan..
mmg mengantok tahap gaban la nie..hehe.

tp alisha bam2 tetap cumel..

Syima Syaz said...

i pn nak sunatkan aisya...tp ngeri la..sakit ke ha?

aTy _faRed~ said...

anak pompuan orang kate elok ar sunat awal ek...anak lelaki...aty nak gak sunatkan awal..tapi asben tak kasi..die kate tunggu besar nak buat majlis siap..hadeeyyhh...

ctmah said...

lisa:redah je bawak Alisha.hihi!aah.doc buang sikit jek.balik umah tukar pampers n belek2 apam Alisha,OK jek.time nk mandi tu boleh plak i tergosok kuat,tp dia takde berbunyi pun.tak sakit kot.nth la ek.hahaa

cheyan: Insya Allah takde pape dear.sikit jek doc ptg.halus sgt2

miza: lelaki xtau la plak.selalunye sunat bile dh besar jek.hehehe

yati:i selalu bwk Alisha kua malam.gi uma PIL la, gi cari barang la.huuu!itu, kena survey tempat betul2 gak.at least kita yakin ngn tempat tu

nana: tetiba terlajak mancing.hahah!

norul: bam2 cam cik uda :D

syima: tak sakit kot.tgk Alisha cool jek. inject lg kuat jerit dr bersunat.hihihi

aty:aah.org ckp elok sunat awl2 sbb dia xkenal org lg.anak lelaki bia besar skit pun xpe kot.kecik2 ni bg main puas2 dlu.hehehe




Anonymous said...

buy valium in uk safe buy valium online uk - effects of valium 10mg