Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, November 23, 2012

celaru

As Salam Readers,

This week tersangatlah busy.
nak post 1 entry pun susah btol.haishhh
nak reply comment pun tak menyempat2..haishh

c/up Alisha terpaksa di postponed ke selasa depan sebab makcik hubby meninggal hari selasa lepas.
lepas tu tak pasal2 khamis kena p klinik plak untuk check tuan empunya badan.

bila dah pergi tu, ingat nak check apa la.
rupa2nya check degupan jantung jek. normal ke x normal. 

tak sampai 2 minit, pastu boleh balik. 
nak menunggunya bukan main lama lg..haishhh
khamis depan kena datang lagi utk buat pap smear plak..haishhh
time ni saya fikir2 better wat kat private clinic jek. 

checkup Alisha pun nak wat kat klinik biasa jek.
bukannye ape, lotih bebenor nak menunggu and paling worst cuti dah tinggal 0.5days aje. lucky la dah hujung tahun.haishhh
tengok la camne kan. belum di usul kat si hubby lg.


lepas tu internet n email down. huru hara gak la 2 hari.
lepas tu mam suruh upload new employee guide n yang paling tak bestnyaaaaaa
sesapa yang kena attend training, kos between 3k-5k akan di bond selama 3 tahun!
omak aiii!aku la salah sorang tu...lama bebenor ekau nak bond aku!
oracle training??huh! ada ku kesah...kena cepat2 cari kerja lain!
@#Q@%$&

lepas tu tadi ada sorang hamba Allah tu tanya
dia = malam ko masak ke ti?
saya = masak (dalam hati kadang2 jek)
dia = baguslah. jangan nak susahkan mak lagi. mak dah penat jaga anak.takkan lah mak ko nak masak jugakkan.
saya = aah. kesian dia penat jaga seharian
dia = ko tak jumpa orang nak jaga anak ko lagi ke?
saya = bla bla bla blaaaa
!@!$@#^$#%^

owh..sungguh kepochi engkau ni..
mak aku tak kesah, tapi kau kesah kesah kesah


daaaaaaa..happy weekend! esok jum borong di pureen warehouse sales!

5 comments:

CikNaa said...

mommy ni keje kt mane? mcm kt uia je.. hehe.

aTy _faRed~ said...

Sibuk nau tu dah bunyiknyer..:-) takper..setel mane penting dulu..:-)

:.noRuL.: said...

eh sama plak situasi ngn sye wak cuma beza dialog jek.

dia : adik ko dah ada isi lom
sye : erks.. (terkejut ngn soalan)
dia : diana danielle kan dah berisi..
sye : senyum jelah sambil jwb belum rezeki lg.. (dalam hati berkata takkanlah sbb tue adik dah kena ada isi pulak)

tettt..


Asz Miza said...

ctmah...klo berjaya meloloskan diri kat warehouse sales sila bagitau..hihi..

ctmah said...

CikNaa: tak la. i kerja kat taman bukit emas :)

aty: checkup aje tak settle lg.esok settle lah.hehehe

norul: hahah!speechless mak tau

miza: sorry dear, balik kerja mmg tak sempat nk review blog dh.huhu