Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, November 02, 2012

keperluan or kehendak

As Salam Readers,

Salam pagi jumaat semua..
tak sabarnya nak tunggu 5.30pm. 
tp hari ni terlambat 12mins sbb kat kesas ada kemalangan maut. 
hazab OK nak redah jammed yg semput2 ayam tu.. :(

sekarang ni tengah ligat fikir samada nak beli ke tak benda alah bawah ni..
penting x?
perlu x?
lena ke baby tidur dalam rocker ni?

sumber en Google

siang hari Alisha tidur n main dalam bouncer ni jek.
risau tang kaki bouncer tu jek. kadang2 boleh loose plak.uuu


pattern apa daa tido

17 comments:

LisaLisut said...

hahaha comel gila alisha tdo.sama cm hannah kepala bonto melentik.

hmmm i pn duk terpk perlu ke x.its expensive u know. mintak bos u la hadiahkan hahahah

i rs i xkan beli kot. coz looking at hannah now dia lg suka dipegang.so i prefer to hold her n main2 dgn dia drpd biar dia diam je dlm rocker.dhla keje seminggu xjmpe siang.jmpe mlm n weekend so i wanna hold he as much as i can hehe.

if dh biasa guna benda tu nt,kat BS dia nk jugak.kang if bwk sana tetiba budak lain lak duduk patah naya jaaaaa huhu

LisaLisut said...

tu pd i la.if u want so bad beli je haha.hannah pye cot,stroller car seat dh spend so much so biar dia xyah ade benda alah ni.mak dia kopak dh haha

Gadis said...

Gadis pun tgh pikir2 jugk ni nk beli atau tak..rasenye mcm nk beli ...nnti sng bile dier dh beso skit...=)

erin said...

rin tak beli pun FP rocker tu, infact Aish takde rocker pun..hehe, klu nak beli, baik cepat sblum baby pandai meniarap, dh pandai meniarap nanti dah jarang guna kot..hmmm ye ke, pepandai je aku ni. tpi klu beli FP tu boleh pakai sampai toddler, berbaloi jugaklah, boleh buat kerusi tengok tv nanti

Cheyan said...

Alya ada rocker tu..tp yg biru la..mm alya duduk dalam tu bole di kira..dia lagi suka lepas bebas atas lantai la..berguling kenan berguling kekiri..

So macam tak berguna sgt la plak..

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin pon x beli FP tue
sbb zara lg suke tdo atas katil die bebas
boleh baring ikot suke die

Asz Miza said...

i ada beli tapi jarang sangat ammar duduk..sebab i tgk dia mcm tak slesa..slalunya yg duduk my nephew je la..kalau dalam rocker tu dia nak gerak2 susah sikit..

ctmah said...

TQ mommies!
comment yg membantu sgt2..
CONFIRM tak beli :D

fifi tiez said...

Masa peknen dulu..tringin sgt nak beli tp suami x bagi.nasib baik..selamat duit i.hehe..

hayati hashim said...

Aisy ada n Aisy sgt suka duduk atas tu. klu bia dalam tu dengan bunyi2, dia suka je duduk. then, boleh mmy masak dengan tenang.

:.noRuL.: said...

comelnyaaaaa alisha tdo wak..
melentik gitu..
hehe

>.<

ct n honey said...

ada brand lah gaya tidur alisha
saya ada buat GA.Hadiahnya handmade bag sesuai untuk mengisi keperluan bayi.kalau sudi jomlah join sekali
http://cthoney.blogspot.com/2012/11/handmade-bag-ct-n-honey-1st-giveaway.html

~ NANA ~ said...

farish pakai rocker tu dari baby sampai skrg...hehe...rocker tu salah satu tempat nk pujuk dia menangis...dia ralit duk main benda gantung2 tu...now dh blh mkn, dia duk dlm rocker tu je sbb i tak beli high chair or bumbo seat...

aTy _faRed~ said...

eerrr..pendapat aty..tak ade pon tak ape...sebba pakai nyer tak berapa nak lame..biler die dah start meniarap..merangkak..tak nak dah dok baring dalam nih...hurrmm..tu ikut pengalaman ar..atau kalau nak..beli jer yang boleh swing..aty rase tu lebih menarik kot...:)

ctmah said...

fifi: tgk gambar mmg teringin, tp lupekan saja.xmau sudah.hehe

hayati: yeke?hurm..tp xjd beli dah :)

norul: Alisha mmg suka lentikkan bontotnya

ct: tq dear

nana: boleh ek mamam dlm rocker tu?selesa ke nana?

aty: itu la..takut pakai tak lama jek.rugi je kang beli.huhu

Anonymous said...

cheap diazepam cheap valium no rx - valium 052

Anonymous said...

cheap generic xanax does xanax high feel like - xanax pills strength