Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, November 07, 2012

pureen sales!

As Salam Readers


YES!!! yang ditunggu dah tiba..
nak pergi! tak sabar nak grab banyak2 
laundry detergent
liquid cleanser 
pakaian Alisha????? (optional kot)
buat masa ni yang terfikir 2 tu jek.hehehee

 
 

12 comments:

zed diyana said...

kechek!!!! ateh dd ni..ex-polisas..ya Allah lamenye x dgr kabar..dok kt mne skang? dh ada anak upenye awk ye..sebayala anak kita..pun sama bby girl..puteri khalisa..now dh 7 mth..:)ateh slalu baca blog aty, aku bukan bidadari ..skali nmpk kechek pnye blog kt tepi tu..
nk gi pureen warehouse sale ye? jom jumpa jom ;p

Puan Ira said...

bestnya...kat ipoh xdew

Puan Ira said...

bestnya...kat ipoh xdew

aTy _faRed~ said...

tak sabar nak borong baju qaleef...;p

luvira said...

borong time...hihihi, ira pon nak g beli stok untuk alysa...seme detergenet dah abis...yuhuuu...tak sabo nak g

Wawa Yusoff said...

trust me, nanti borong baju baby lagi banyak dr liquid cleanser yg konon2 masuk dlm list tu. hahaha =))

Asz Miza said...

waaaa..bestnya..tp i rasa mcm xdpt nk mengharungkan diri je..nnt klo u dpt bolos masuk i nak kirim wipes banyak2 bole? hehehe..

Bazilah (^0^) said...

ehhh bestnye. rasa nk pegi tp pantang lg huhu. nk suruh adik2 tolong pegi lah :P

ctmah said...

diyana: hi ateh!mestilah ingat selalu.teman serumah mse poli kot.heheh!jom2 borong :D

pn ira: jom la turun cni :D

aty: erks!ctmah terpaksa menahan nafsu.hahaha

luvira: yuhooo!mari kite borong sampai habes.haha

wawa: erks!cam tau2 jek :p

miza: nak kirim ke?boleh2..nnt kite msg2 k

bazi: suruh je adik2 tu pegi..nk tunggu awl tahun dpn lambat lg..hihi

LisaLisut said...

yessss time dh gaji i cant wait.tp cm mlsnye nk sesak2 dgn cina kt sne.hmmm i tgu expo mid je la trus.huhu

ctmah said...

lisa: pureen nak pergi, mid pun nak pegi gak..heheh!gile kuasa tol aku ni

Anonymous said...

http://technologiesuae.com/#pill unmarked xanax bars - pictures of all generic xanax