Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, November 26, 2012

review pureen sales

As Salam Readers,

tengahari sabtu berjaya gak meloloskan diri ke pureen warehouse sales tu.
gagah pergi bertiga jek (saya,alisha n mak) sebab en hubby kena kerja.
macam biasalah, mmg tersaaaangat happening lagi2 area baju, wipes tissue n detergent.

masuk2 je terus amek nappy rash cream 2 (1pcs RM10).
tetiba boleh pulak teramek feeding set (RM7). 3 bulan lg kot Alisha nak makan. ni namanya gatai tangan.hahaha

tapi
betolla kata wawa, MEMANG terjebak beli baju OK..
takde lah memilih sangat, just mix n match n terus blah tempat lain.
x kose nak lama2 kat situ. bau pun dah satu macam.hehehe
Alisha pun pandai, time ni dia tidur je. agaknya dia tau kot, ibu nak pilih baju untuk dia.h0h0



sehelai RM3, total RM30

lepas tu beralih ke wipes tissue.
belum pun sempat pekerja tu buka kotak, masing2 dah hulur tangan.hahah!
tunggu semua amik, pastu baru la saya amik balance yg pekerja tu letak kat tempat tisu tu.
amek pek yang besar,tu pun amek 1 (RM9) jek sebab mmg tak leh amek byk2.
bukannya ada org nak tolong angkat pun. mana nak carry Alisha lg, mana nak bawak barang lg.h0h0
ujung minggu ni ada baby expo kat MID. so kalau p situ, boleh la grab tissue tu lg kot. pureen mesti join punya kan.

lepas tu terus ke bahagian detergant n liquid cleanser.
amek detergant 2 (1pcs RM16) n cleanser 2 (1pcs RM11).
yang bestnya, saya tengok si amoi cina beli wipes tissue n detergant berkotak2 tu.

gila lah. nak berniaga ke hapeee

berat! tapi mau!
beratur, bayar n terus blah.
berat JUGAK nak bawak barang yg dibeli tuuuu.
otw p kereta, singgah sat beli milo ais 1 n roti kebab 2. total RM10. MAHAL kau!

betol2 je masuk dalam kereta Alisha pun bangun.
wah..lena betol kamu tidur kan..good girl.
maybe dia best dok menyembamkan mukanya ke miss B saya ni kot.hahahaa



baju ni untie Nana bagi.tq untie.muahs!

miza, sorry dear. i tak sempat nak review comment u. 2 hari x on lappy, busy berjalan ke sana sini =)


8 comments:

Wawa said...

huaaaa. sampai pureen hari tu 6.15 ptg. takleh masuk dah. sob sob!

CikNaa said...

detergen bagai tu murah kt sne eh?

Asz Miza said...

T-T haha..xpe..i pn plan nk g expo this friday nk bolot wipes dgn cleanser banyak2..klo g ari sabtu jom jumpa jom..hihi..

Aeen said...

xdpt nak pegi pureen sale ni...tgu expo minggu ni lah..hehe..

Shakina Farhan said...

good girl alisha..mcm kembar tarikh die la masa shopping tido..

ctmah said...

wawa: ala..ciannya kat u..tutup kol 6 kan

CikNaa: aah.mmg murah wak

Miza: jom2.i pegi sabtu pg..nnt kite roger2 ek

Aeen: xpe dear, pureen pun mesti joinnye :)

kina: good2.xde la memilih dlm keadaan kelam kabut.kekeke

Veelara said...

bestnya....kite ade niat nk g,tp x pegi2 sbb pk nk kene berebut tu yg malas :(

kt mid ni pn xdpt g,hubby ade hal.padahal lama dah kite tungu expo...huwaaa.stress* hihhihi

ctmah said...

vee: alaa..keciannye u...i nak grab mamy poko bebanyak.huhuhu