Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, December 31, 2012

ByeBye 2012 n say HaiHai 2013

As Salam Readers,

Hujung2 tahun ni la segala penyakit nak datang.huhu!
Flu tak hilang lagi, tetiba pagi tadi rasa sakit mata pulak.
dah la Alisha pun kena flu gak. Cian sgt2 tengok dia. tidur malam macam tak tidur. nak bernafas susah. 
saya n hubby dok la sedut segala hingusnya. demi anak, apa jua sanggup buat kot =)
seriously hati mmg gundah gulana takut jangkit kat Alisha. mintak dijauhkan la Ya Allah

tadi before p kerja, DF Alisha sambil ber spek mata hitam.haha!
lawak sih tapi nak wat camno. mak pun tergelak aje tgk gelagat saya.huhu!
pastu mak suh titiskan ngan air susu. lepas dah titis tu rasa sejuk aja n tak gatal dah.
copat la sembuh mata yek.huhu!

btw, hari ni merupakan hari terakhir untuk tahun 2012. 
Alhamdulillah, dgn izin Tuhan Alisha lahir tahun ni bg melengkapkan lagi hidup saya n hubby.
Maha suci Allah. KAU tahu apa yang terbaik untuk kami. Amin YA ALLAH

LOVE LOVE ini Budak COMEL

Insya Allah, untuk tahun 2013 saya berazam utk menjadi seorang anak, isteri n ibu yang terbaik untuk org2 yang saya sayang..Amin
yang lain2 tu tak fikir lg.just follow the flows sudah laa..
maybe tambah anak lg kot.baby boy! erks! T______T

eh eh..nak selit gak sikit menda ni..haha!
i really love my hubby Muhammad Hamzah Bin Zainal Abidin! 
sempat jugak abg wat surprise kat sayang kan (bermonolog seorang diri coz husband xpernah kot baca blog aku!wakaka). padahal p outing sekali. time syg p beli barang basahan, time tu jugak abg menghilang p beli purse ni kan =)

TQ Abg! Hadiah new year katenya!

To all friend!
Selamat tinggal 2012
N Happy new year 2013
Semoga kita bertambah sihat, happy n cun2 selalu k






 

12 comments:

cha said...

wah dpt purse new year hee. happy new year u :)

cikcoklat a.k.a Haiza said...

epy new year ctmah..eh legging alisha sm ngn ilham

Bazilah (^0^) said...

comeyyyynye alisha! geram auntie tgk huhuhu.tgk tgn nye sunnguh semangat hehe. happy new year ctmah :)

Asz Miza said...

Happy 2013 ctmah..sila tambah bby thn dpn..wahahaha..alisha comel!!!

Veelara Shamsyul said...

Happy new year....

Bestnye dpt hadiahhh siap surprise lg tuuuu...:-)

:.noRuL.: said...

slmt thn baru ibu alisha...
myb sye nk buat blog baru...sempena thn baru myb..hehe

jmpe awk thn dpn yo.

~ NANA ~ said...

alahaii sweetnya ur hubby :)

btw smg u n alisha cpt smbuh k :)

LisaLisut said...

Sweet husben.gitu. alisha comel!!!. I tnjuk alisha kt adik n husben i dorg pn ckp ade iras hannah skit. Tp alisha lg bam2 la hannah kurus skit heee

yUmIe said...

oitt ingt byk sg!!:P
hahaha baby boy eh??awk jln dlu lah.
mezah mmg pndai kn mende2 cmtu.papa iman??owhh dlm mimpi.hihi

yUmIe said...

typo error:
ingt byk sgt wishlist nye..
HAHAHAHAHA:p

CikNaa said...

kiut la dia cenyum camtu :)

ctmah said...

tq everyone..happy new year too.

lisa: ye setuju.mmg ada iras2kan.hihih!ke sebab time pregnant dulu i suke bace blog u ek..haha

nana: tq dear

kak haiza: eh2..nnt boleh outing sesamala :D

yumie: iya la tuh..tak caye pun kat papa iman tu :p