Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, December 19, 2012

damn cute!

As Salam Readers,

4M (isnin)
4M 1D (selasa)
4M 2D (rabu): pagi tadi, i keluar dr toilet (mandi) n tengok2 si kecik ni dah meniarap.suke tau!
call mak tanye perkembangan Alisha n mak cakap kalau letak bawah je mesti nak bergolek meniarap..Syabas Alisha! ibu proud of u gegurl!

MODE: MALAS KERJA


12 comments:

MimahAjil said...

wah...syiokkn tgk perkembangan ank dpn mata...jd teruja setiap apa yg dia dh pandai buat...

Gadis said...

yeayyy...
alhamdullillah..

darwisy hri tu pun mcm ni jgk..
gadis tgh syok tgk tv skali tgk dier dh menyiarap..mmmg best...

lepas ni makin mcm2 la pandainyer tu...hihihi

~ NANA ~ said...

yeayyy cepat jugak ek alisha ni meniarap...syabas! hihi

Asz Miza said...

ctmah...dok ralit tengok gambar alisha sekali terperasan yang cadar kita samaaaa...hehhehe..dapat hadiah kawen dolu.. :D

LisaLisut said...

yey to alisha! :)

Ros Anis Rusli said...

syabas betey! hehe..cute je mnerap.. :)

:.noRuL.: said...

syabas to Alisha bam2..
usaha tangga kejayaan...yay..
lepas nie ibu kena ready la utk aksi seterusnya ye..

muah2

Vee said...

Syabas alisha. Hihi.mmg cute

Shakina Farhan said...

mmg tergelak2 tgk kalau die cuba menerapkan..dari pelahan pastu laju..alisha suke mkn tgn x?huhu..shahadah tgn die xle dok diam..-_-..

ctmah said...

mimah:mmg gile teruja.kalau boleh nak tgk 24hours jek :D

gadis: Alhamdulillah.lepas ni time kerja mengejar pulak la.haha

nana: ibu yg over.haha!mane tak nye, setiap hari i asyik tanya dia, bila nak meniarap ni.bila nak meniarap ni.maybe Alisha dah bosan kot dgn pertanyaan i tu.tu yg cepat2 tunjuk skill tu.kekekee

miza:yeay!me too.hadiah kawin gak =)

lisa: nak meniarap sama hannah!

ros: tq. ibu dia pun over nak meniarap sesama.haha

norul: tq cik uda. next time dtg uma cik uda, siap la yerk :p

vee: tq dear

kina: sgt suka OK.pantang meniarap, pstu mesti nak mkn tgn. padahal kdg2 tu br je lepas susu.bunyi croot croot sgt kuat!haha

Aty_Fared said...

go alisha..go go gurl..:)

Anonymous said...

At this point, you have a few options. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]Mulberry uk[/url] We don want a temporary extension. [url=http://www.goosecoatsale.ca]canada goose outlet[/url] Zgstcyuvg
[url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora bracelets[/url] Xlsuyhhxl [url=http://www.officialcanadagooseparkae.com]canada goose coats[/url] iwwaenszt