Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, December 05, 2012

Jom serbuuu Trick Art Museum I-City! RM 5 sahajaaa

As Salam Readers,

hellooooo
kalau ada masa jom la ke trick act museum i-city ni..
best oooo..
lagi2 kalau yang pandai berposing n pandai amek gambar. sure sah confirm nampak real tauuu
masuk RM 5 per head. kalau ada i-city member card, dpt disc 20% so jadilah RM 4

malas membebel..jom scroll mouse kamuuuu
* sorry la..pics tak berapa cantik menarik..gune camera handphone je pun







tolong selamatkan sayaaa
kami nak ke kayangan
gataiii naaa






mak pun kena paksa buat gak T___T






cucu paling tua n cucu paling muda =)
 





Alisha pun nak mendaki gak T___T
Alisha "ikan ni nak cium saya ibu"
kami =)

lai lai laiiiii
mari mari mariiiii

13 comments:

Wawa Yusoff said...

nak pegi..!!! bestnyeh!

LisaLisut said...

wowwwwwwww kelakar gile i tgk gmbr2 kt museum ni haha. nice info. last i pegi lats year kot.ms tu takde mende.slain lampu2. now tgk dh ade wetworld la funfair la apa la.teringinnya nk pegi bwk hannah haha

Gadis said...

wahhh bestnyer dpt pgi sini...
teringin nk pgi ni..
gmbr 3d tu...

Asz Miza said...

menarik plak..last before i deliver pergi rasanya mcm takde je..tggu ammar besar sikit nk bawak la..:D

ctmah said...

best wawa!

Wawa said...

bestnyaaaa! ingatkan baby tu adelah salah satu lukisan gak. hihihi.

ctmah said...

lisa: i pun br tau gak.tu pun bace dlm newspaper. haha

gadis: jom2 =)

miza: baru je siap ni..xsilap i, last months kot

wawa:haha!ke sana ke mari mengusung Alisha

:.noRuL.: said...

ala pic last sekali jek ada mak awk...mana lg?

btw alisha tetap muka blurr dia..hehe

:P

Mommy_Cha said...

so much fun! wahh...ternganga nengok pic u ols se famili hihihihihi :)
nak pegi lahh...nama jer duk shah alam tapi dah lama tak jejak kaki kat sini. huhuhuhu!
hi. salam kenal, im momy cha.
:)

yati hashim said...

Aisy mesti pergi. hihi
tggu Aiay balik kajang nti, nk terjah la..
jeles tgk alisha.

ctmah said...

norul: alisha mmg begitu "ada aku kesah" haha!

momy cha: salam perkenalan!laa..dekat sgt dah tu..apa tunggu lagii =)

yati: hahah!nnt buat aisy camtu gak tau

Mohamad Nazri Jamil said...

Thumbs up... :D

cha said...

bestnyaaa u. gelak i tgk gmbr2 u haha. mesti sonok kan posing hehe. kat i-city eh? dulu pg icity takde pape pun lg skrg dh mcm mcm ada. bestnyaaa

btw follow u :D