Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, January 23, 2013

----ww-----

As Salam Readers,

Harini ibu nak bawak saya gi klinik for checkup 5 bulan.
agak2, berapalah berat saya kan..
tengok gaya macam tak naik sangat jek. 
maklumlah, saya dah semakin buas n aktif :D
 
saya selalu jadi bahan experiments ibu =)

esok saya nak ikut ibu balik kampung
ibu amik cuti hari jumaat ni
so berkampunglah saya dengan atuk dan cousin2 yang lain
bestnyaaaa!!!!
doakan perjalanan kami pergi dan balik yek =)
bye-bye kawan2 ibu sekalian

7 comments:

aTieYusof Family said...

ala..la..la...comell nya..
moga selamat perjalanan pergi & balik..amin! :)

LisaLisut said...

kihkih tu dia penimbang berat diaaaa. dahsat. i sll dukung hannah n tolak je berat dia dgn berat i nt.haha

slmt balik kg :D i pn cutiii. yey

Asz Miza said...

Hihihi..siap pakai penimbang kat market tu haaa..muka Alisha mintak simpatiii//kihkihkih..

e k i n ♥ y u s r i said...

ya allah
bambamnye die

:.noRuL.: said...

muka Alisha muka redha aje..hehe..

psst wak,bape berat Alisha..

:P

Shakina Farhan said...

alahai..comeynye..kina plak ade penimbang biasa kat rumah tu, timbang sekali dgn die tp tolak berat kina..haha..wlpun xaccurate tp cm best je timbang..

ctmah said...

Alisha berserah jela ngn kerenah ibu dia ni.hihi!

tq kawan2