Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, February 01, 2013

her 1st day at school

As Salam Readers,

Plan hari ni nak hantar Alisha seawal 6.30pagi.
pangpungpang tup2 kol 7.00pagi baru keluar.
time nak keluar tu la teringat tilam la, bantal la, sarung la..aduyai..cacamarba seh!

bila dah keluar lambat, confirm2la jalan sesak gila.
tapi, eh apasal jalan lengang gile?
terus teringat KL kan CUTI!!
Syukurnyaaa!!!kalau hari2 camnikan best -_-

bila sampai depan nursery, mulalah jadi serba tak kena.
sumpah hati dapdipdup nak serahkan Alisha ke tangan orang lain.
tengok Alisha OK jek tersenyum simpul.
blablabla terangkan itu ini kat depa.
kiss kiss Alisha n terus blah. tak nak duk lelama kat situ. 
kang tak pasal2 menjejeh2 air mata ni.
HAHAHA!
gedik kan saya?huhu!
tapi saya tau, semua mommy camtu kan =)

7.40pagi terus pecut g office.
federal sgt clear..wow!macam bermimpi aje =)
before 8.00pagi dah sampai ofis.
8.27pagi saya dah call emy tanya Alisha itu ini.
dia cakap Alisha OK, mak tengah susukan.

Then 10.15pagi saya call lagi n tanya perkembangan Alisha.
emy cakap kak, Alisha sangat baik. suka senyum n gelak2
fuh..Alhamdulillah, leganya rasa.
permulaan yang baik cuba sedapkan hati

tengahari hubby balik sana n suruh hubby intai2 Alisha.
hubby cakap Alisha OK. senyum je tengok abang datang. makcik tu tidurkan Alisha dalam buai orang lain. bouncer kita makcik tu letak budak lain pulak.
erkss!!!!terbalik la pulak ek.
1st time kot Alisha tidur berbuai.camne la rupa gaya dia...uuuuu

and until now saya dah tak call si emy tu
hopefully Alisha baik2 aja...


Alisha tunggu ibu ye sayang..seriously ibu tak sabar nak pickup kamu nak -_-
         
 

5 comments:

CikNaa said...

1st time hantar anak kt nursery mmg camtu.. rase tak sampai hati je, ciknaa smpai skrg bl nk tinggalkan dia, akan toleh blkg nak tgk muka dia.bl dia tengok je ciknaa, terus rase nk nangis..

LisaLisut said...

alahai comelnye gmbr dia..sedih lak i baca.xpe kjp lg balik dh yahuu!

aimaniman said...

comelnyaa... tu yg x sanggup nak tinggal tuh...

Asz Miza said...

alisha gud girl..cmtu la i everyday nk anta ammar..tp smp opis lupa kjp ank..hihihi

~ NANA ~ said...

alisha sgt adorable! good girl kn, mesti org pon senang nk jaga...hehe