Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, February 06, 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

As Salam Readers,

sambil berblogging tu, jom laaa join give away ni...
hadiah super banyak n best-best tau...
boleh klik SINI kalau nak tengok hadiah-hadiahnya...
mana tau rezeki i ke, rezeki you all ke... Alhamdulillah
jom scroll syarat-syarat penyertaan di bawah ni =)




Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-


1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry

 Jangan lupa!
 Tarikh tutupnya pada 28 February 2013
All the best n wish ibu Alisha luck! =)
 

3 comments:

D Yatie said...

Gud Luck to you dear! :)

Salam kenal. Salam singgah. ^_^

aTieYusof Family said...

Good luck..
sy pun ada join GA ni..:)

IntaNBerliaN said...

Thanks join.. :-)

Good luck tau..!!

*Minggu depan datang blog saya untuk semak link entry peserta yer.. :-)

*eh, saya pun ibu alisha jugak.. samalah kita.. hehee