Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, March 08, 2013

alahai

As Salam Readers,


Selamat Hari Wanita buat diri sendiri and semua wanita-wanita yang berada di luar sana
cekalkan diri, ceria n senyum - senyum selalu =)


semalam petang i buat lawak enon kat opis
after 1 hours baru realized i left my phone in the fridge!haha
sebelum ni always cemerlang gemilang terbilang. tak pernah pun careless seteruk ni.
petang tu ntah kenapa i pi masukkan phone n susu sekali.huhu
lucky la tak letak kat tempat sejuk beku..kalau kat ctu, mau rosak kot phone ni.
hadooi la...urat baru putus satu..acaner ni..kekekee

ok, stop bebel..jumaat tak baik membebel banyak2kan =)

muchuk ibu!

12 comments:

aThidEaN said...

LOL..serius i ketawa besar baca

cant imagine mende cmtu leh jadi...

alamak, i dah putus 3 urat ni..

With Julia said...

heheh hp masuk peti ais sure mmg lawak habis...comel ye muchuk ibu tuh..siap pakai spek mata besar...Qaiser nk pinjam buley?

MimahAjil said...

biasa la tu kdg2 kte menjadi pelupa...hehehe


syomelnye Alisha ni....mau gigit pp montel boleh..;P

Ros Anis Rusli said...

alahai...tiut je die wat mulut gitu!

:.noRuL.: said...

nasib x letak kat tempat beku..kalo x hp baru ler jawabnya pas nie kan..hehe

geram tgk alisha wat mulut cm tue....

yUmiE AzuRa said...

1 word ctmah:
'senget':p
HAHA

Asz Miza said...

Oit alishaa..kemain lagi muncung bushukkk tu..

Veelara Shamsyul said...

hahaaha.no komen sbb da tnya kt fb...hello2..cun nya anak dara tu

FUZY said...

hahahahhahahah ops!!!!! sorry gelak guling2...hehehe camtu la kdg2 bnda simple pun dah jd gitu kn... jangan tinggak anak dlm peti plak k...

~ NANA ~ said...

hahaha...kalau hp masuk freezer, blh transform jadi ice-cream la jawabnya

takpe2...i pon pelipa gak sejak lps bersalin...lalalala

aTieYusof Family said...

hahha.. boleh plak terlupa ya..sabor je lah... comel budak bam-bam tu...cute! :)

ctmah said...

hihi!makin tua makin lupe..atoii

fuzy:hahaha!kalau tinggal anak dlm peti ais tu dah kes biol.kekeke