Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, March 14, 2013

motor vs motor

As Salam Readers,

Semalam petang kena langgor ngan satu motor ni haa
benti kat simpang traffic light,saya nak terus, motor ni nak masuk lorong kiri, tapi dia p duduk sebelah kanan saya watpe ntah. 
boleh pulak kata, ingatkan sempat potong akak
eh apa ke sengal la kamu ni..huhu!kalau nak masuk kiri, dok la sebelah kiri
tak pasal2 motor hempap saya =(
seriously rasa gelabah sangat2 sampai nak marah ke nak nangis ke pun tak sempat
dalam kepala otak dok fikir abislah susu aku tumpah..abislah lambat amik Alisha

dah la yang patah tu side mirror sebelah kanan.
bila p kedai motor, tokey tu cakap kena order sebab barang dalam yang patah
haduyaii...gamble balik dengan side mirror tempang sebelah.
dah la yang sebelah kanan tu yang penting =(
almost 5 years kerja sini n this is the 1st time i accident =(
walaupun dah terlebih berhati2, tp kalau nak jadi tu tetap jadi kan...
syukur la takde apa2..just luka kat kaki, lebam kat peha n lengan =(
 


bro tu amek fon num n cakap nak ganti semula. tp tak tau la dia jujur or tidak.
just wait n see jelah..kalau takde gak, weekend ni la poi kedai motor semula
haii laaaaaaaa
 

10 comments:

FUZY said...

alahaiii la...sian awak..get well soon k....

Elya Roza said...

hati2 babe...i dah fobia dgr org eksiden motor..huhu....

lisalisut said...

Ha? I igt u naik kete terlanggar dia. Rupanya u bwk motor. Adouii kntal sungguh mama alisha..bahaya pempuan bwk moto kt kl ni. Motorists laki suke perlekeh kata lembap etc. hati2 la ye tmah. lg2 on ldp...

D Yatie said...

take care u. i husband mg x bagi bawa moto. lesen pun dia x bagi amik. huhuhu.

With Julia said...

moga@ mamat tuh jujur dear ganti balik apa yg patut...better u always follow on call ngan dia...kalo x larii kan susah :)

Asz Miza said...

Peh..merempit g keje rupanya..hahaha..kalau i boleh merempit nak jugak sebab elak jam..da lama xmerempit motor ni..kakakaka..

u x amek fon num mamat tu ke ctmah?

ctmah said...

fuzy, elya: tq wak =)

lisa: i pi keje naik moto bile start anta Alisha ke nursery.h0h0!konon nak jimat masa n minyak.tp penat loh!mmg pun,lelaki suka pecut2 pastu kalu dok blakang kite,suka pres2 minyak motor.grrrrr

yatie:tq dear.i darjah 5 dah pandai bawak motor.setiap kali p sekolah petang mesti bawak motor.kecik ajek.kekekee

julia, miza: dia misscall my num n guess what..dah 2 malam msg i tanye salam, awk dah selamat sampai ke?
tetttt!my husband dah ngamuk2 mlm td ckp nk call mamat tu..agagagaga!
camni ganti sendiri pun takpe lah..jumpe kang jadi lain pulak

Mr n Mrs Zaidi said...

alahai, nasib baik xde pe2...

Mommy_Cha said...

alahai sedihnya...terutama tang susu tu? so susu nye ok tak? tumpah tak?

ctmah said...

mommy_cha: Alhamdulillah susu selamat. ada sebotol je tumpah sikit.h0h0