Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, March 04, 2013

My Dear warehouse sales

As Salam Readers,

Hujung minggu yang busy
Busy berkemas, rumah pun dah lintang pukang.hihi
si Alisha ni dah pandai mengesot, berguling2
so this time kena kasi clear semua barang2 yang tak penting T_____T

semalam petang around 4pm sesaja ajak hubby gi my dear warehouse sales ni
warehouse sales ni dekat jalan meranti jaya 10, puchong.
still lagi available sampai 10 march 13.
uolsss mesti tau n dah pernah pergi kan =)

orang memang ramai, tempat pun takdelah besar sgt n barang2 pun takdelah banyak sgt.
ada yg cakap last year lg banyak. Wallahualam sebab this is my 1st time datang sini

mule2 tu uolss usha2 n pilih2 apa yang uolss nak.
then bgtau kat akak,abang,uncle,untie yang jaga tu uolss nak apa
then depa akan tulis dalam resit n pastu uolss buat bayaran 1st.
after that, uolss kena claim barang2 yg uolss beli tu kat main entrance(kalau tgk ramai2 beratur, yelah tu)
kalau utk toys n apparel, just bayar terus kat kaunter berkenaan.
 
actually tak tau nak beli apa, saja je menggedik datang sana..kihkihkih
tp cecah ratus gak la =)

sock 6 pair RM 12, besi buai RM 12

alisha conteng2 RM 12

50% disc RM25

tent size 85 x 85 x 108cm RM 74 (FREE 100pcs ball)
so sesapa yang nak pi tu, silalah..
teruja tgk basikal n kereta budak2.nasib baik Alisha tak pandai kayuh2 lagi T___T


10 comments:

Asz Miza said...

i pun tak pernah g lagi..boleh la try ajak husband g mnggu ni..hihihi..alisha semangat dalam tent tu..

LisaLisut said...

i pegi sabtu.terjumpa Hana sedap2belaka. hihhi. i beli walker je.nenek hannah asik suh beli. hannah xmo duduk dlm tu sgt kecuali masa mkn.nk kasi dia duk diam ms makan.keh2.
cm best la pulak tent tu. pttla i cr bola tu xde.rupanya kene beli tent tu br dpt eh.hahah

yUmiE AzuRa said...

tent tu menarik.tp dh pernah try mskkn iman dlm tu yg kakak qica die punye,die nanges.so smpi skrg mama xbeli2 tuk iman.haha

Syima Syaz said...

ikutkan semua benda nak beli utk anak, kan... tp this time i pekakkan telinga, eh butakan mata...no warehouse sales this time...

cikcoklat a.k.a Haiza said...

akk dah penah pegi masa pegnen dl..ni xsemapt nak pegi lagi...nak cr kete kontrol kat ilham.hehe

With Julia said...

best yer dah pi...itulah ingat nk pi sabtu nih...huhuhu sonok yer alisha dalam tent baru yer...bola warna warni yeyyyyyyy auntie nak join boleh?

ctmah said...

miza:sila terjah weekend ni ek..kot2 le lg byk barang.hihi

lisa:aah..bola tu free aje.kalau kat luar,12biji bola RM10.mahal bebenor.so dah ada yg free, rembat aje lor..tent paling murah, xsilap RM65 kot.poi la beli lg lisa.kekeke

yumie:iman kan suke bergaya mcm org tu..so mesti dia minat handbag je kot.kekeke

syima:next months expo kat midvalley mesti u terjah kan..hihi

kak haiza: waaaaa..saya teruja kak!banyak pilihan kak :D

julia: bola banyak sgt sampaikan Alisha tak tau nak watpe.hihi!untie p la weekend ni..leh jumpe miza

~ NANA ~ said...

i pernah pegi 2 kali...best!

baru2 ni i ada kat KL dari jumaat sampai isnin...tp x sempat pon nk pegi coz busy dgn benda lain :(

mOoN said...

teruja pulak tgk tent tu...

mOoN said...

teruja pulak tgk tent tu...