Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, April 16, 2013

MC

As Salam Readers,

Lama kot tak update blog..mood tak dak pi mana ntah..huhu
Semalam i terpaksa mengMCkan diri coz makcik nursery tu warded, operate buang ketumbuhan dalam perut. if status nursery mesti la ada teacher2 yang lainkan..but because it involves a family business,so if mak sakit, anak2 pun turut sama susah hati kan..ahad maghrib baru depa called cakap mak warded n requested mintak cuti for tomorrow. i hv no choice n terpaksa amek MC coz last week dah EL for 2days..sigh =(
petang semalam called anaknya tanya boleh hantar ke hari ni, depa cakap boleh aje.

so pagi tadi time hantar Alisha anak acik ni requested amik awal coz depa nak visit mak depa..mana dan nak amik awalnye..balik kerja pun 5.30pm..selalu sampai shah alam around 6.15pm =( haiyoooo!!!poning nak fikir...rasa nak resign pun ada ni haaa....malas betul nak serabutkan kepala =(

nampak gayanya macam kena suruh mak datang sini jek =(

esok Alisha genap 8 months

5 comments:

aThidEaN said...

comelnya dia.... gigitpipi

LisaLisut said...

seronok apa timahhh. takyah g keje mc pn mc laa. el pn el laa.haha.

import nenek laa jwbnye. alisha kata yey!

yUmiE AzuRa said...

Alisha meh cni duk dgn maktok n kakak iman meh..lps tu maktok pitam sbb kakak iman keje dengki n buli alisha jek.haha
Mc jela lg tmah oii.haih xpn cr nursary lain.dang!!!huhu

Asz Miza said...

I ni pun da terfikir nak berhenti kerja tapi mimpi je lah..utang berlambak..hahaha

Bazilah (^0^) said...

hai alisha. meh auntie nk kissss.eeee geram...alisha boleh duduk sendiri mase berape bulan ek ??