Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, May 03, 2013

hometown

As Salam Readers,

malam ni balik kampung.
hiphip horay...
balik kerana mengundi..yeeehaaa
2nd time mengundi, perasaan rasa berdebar2 pulok =)
hubby follow sekali. so pagi2 mengundi kat kahang, pastu terus rushing balik shah alam coz hubby mengundi kat ctu
hopefully sempat la kan, Insya Allah...

balik kali ni super excited coz terus nak tempah baju raya..
yeeehaaa...this year theme kaler oren+coklat.
masa single mingle aritu i ada beli kain sari from india.i order from my nephew's friend.tau2 dia msg kak, kain rm180...glups!tercekik n terpaksa bayar ajelah coz dah beli..h0h0


so time cuti hari pekerja yg lepas i ajak hubby gi jakel tuk cari kain pasang for him.
sangat crazy ok..ramai org n jakel wat sales mcm hapeeee aje..
siap lelong2 kain lagi...
1m free..1 1/2m free...2meter rm5....sapa nak???
makcik2 kakak2 pun angkat tangan ler nak kan kain tu..
haiyooo...pening tapi funny...hikhik
lepas tu i beli kain cotton for alisha n me =)
so Alisha, this year ibu tempah 2 baju kurung utk kamu ye sayang..
auwww..tak sabar nak tgk anak dara i ke sana ke mari pungut duit raya..haha
 
smile =)


tgh berebut kain

doakan perjalanan kami selamat utk pergi n balik ni...

utk adik aqil hamzah, untie doakan awk sihat, kuat n cergas macam anak2 yang lain.to mommy aqil plz be strong ye. Insya Allah, Tuhan mendengar doa kita


selamat berhujung minggu n selamat mengundi uolsssss
 




3 comments:

Mooniqueen said...

yeahhh MQ pun tak sabar nak balik malam ni..

erna said...

pilihan raya dan sambil-sambil boleh feeling berhari raya kan? siap-siap tempah baju raya juga :)

salam perkenalan dari ummi iman :)

With Julia said...

wahhh tema baju raya dah set tuh...cayalah...lepas nih best leh budak tomei tuh kumpul uit rayer byk2 hihi