Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, June 25, 2013

baru nak update pasal gojes ituuuu

As Salam Readers,

Owh..masa begitu mencemburuiku...adehhhh
i is busy mengaudit segala mala bala pala PC / Server / Notebook satu office. atenye kementerian perdagangan tgh nak check details for the software licensing..
haduiii..macam lipas kudung nak buat itu ini..salah buat kang mau disamannya company ni..kalau kena saman, i boleh hilang kerja kot T_______T
ni pun curi2 masa before lunch..hih0hih0

sgt seronok dpt join gathering ngan group Gojes Blogger Supermom & Baby. 
plan asal nak wat kat taman layang2, tp sehari sebelum tu cancel becoz of jerebu..
so plan bertukar kat Kidszoona, Aeon AU2.
memula tu macam tak jadi pergi coz i tak tau tempat tu..
dah le nak pi berdua ngan Alisha aje. maka sibuklah berwassap ngan Asmiza n Yumie. 
depa ajak p sesaing n janji kat R&R awan besar.

pagi2 subuh lagi i dah bangun. rumah haruslah kena kemas dulukan.hikhik
nasib baik laa hadiah n segala animal bags tu dah di bungkus awal2 =)
around 8.45am keluar rumah.drop hubby kat kilang n terus berdesup ke tempat yg dijanji.
kol 9.15am i dah sampai..mula2 tu mcm sedikit blurr jugak. kenapa i jumpe R&R kinrara ek..hati rasa lain mcm n terus aje berhenti n lepak kat shell..
nak lajak ke depan lg takut xde pulak R&R awan besar tu coz hubby cakap R&R awan besar tu jalan nak balik..ntah lah..kekeke! 
finally jumpa gak yumie, asmiza n erna.1st time jumpe asmiza, kite malu2 kucing gitu. pulak tu i tak tahan nak buang ari, so slumber aje soh asz tengok2kan Alisha..lalalala =)

nak dekat kot 11 dah terpacak kat Kidszoona Aeon AU2.
daripada sikit menjadi ramai.
daripada malu2 kucing terus jadi ramah tamah.
rasa happening sgt coz dapat berkenalan ant 1 sama lain.
for me, kamu2 semua tersaaangatlah gojes...
cik Na, kak mimi, umi qi, erna dll tersangatlah peramah.
erin is cantik, sayangnya xsempat nak bertegur ngan aish =(
asmiza is comel, sama cam AK. sejuk hati dpt tengok senyuman AK.
seronok tengok perangai anak2. kidszoona tu mcm kita punya ajekan..hihihi
pergerakan i terhad skit coz anak dara tu asyik nak berkepit aja..maklumlah kami berdua aja..ibu nak bergosip sgt pun tak sempat tau..nak amek gambar pun tak sempat jugak tau.
ni jelah yg dpt ku TANGKAP..h0h0!


gambar pembuka..otw hantar ayah..ini hobi terbaru Alisha k!siapa ajar nii??

mainlah kamu sorang2 nak...haha
dia takut duduk dalam menda alah ni..alalala

suka bebenor...tekannya idak jugak..belakang Alisha tu untie Asmiza n untie Erna

QI tunjuk aksi kat Alisha, tapiiiii Alisha kurang layan sgt.huahuahua!takpe QI, next time cuba lg eh..untie support awk =)

bayangkan yumie ada 2 org anak yerk..hikhik
makan baby bites udah la yek Alisha, Iman..nampak naa Iman suka baby bites sampai baby bites Alisha pun dia ngap gak..kekeke
singgah GM jap..gambar pembuka ngan penutup mestilah samakan..gagaga
Last not least, kita reramai celebrate birthday anak Aty si Qaleef tu..
again...happy birthday Qaleef.semoga kamu menjadi anak yg soleh n bijak selalu.
tq Aty bg goodies yg sangat awesome.sayang pulak nak ku tampal kat wall.rumah sewa ajekan.hih0

Alhamdulillah =)
happy tak terkata
tak sia2 ibu dok carry Alisha ke hulur hilir plus penuh beg di bahu kiri kanan belakang..kekeke
demi gojes relaku redah gituwwwww
Big TQ to CikNa and Leenda selaku Admin =)
next time kita wat gathering lagi tawwwwwwww


13 comments:

ayahmamilisa said...

kechek sungguh independent tau boleh drive berdua je dengan alisha..kalau ateh, memang tak dapat la..lisa tak kasi can punye...T____T

e k i n ♥ y u s r i said...

zara pon tkut dok dlm bulat besar tue...
hehehe

MimahAjil said...

huhu...ai is jeles again tengok sume org duk hapdet gojes gath.......srooott~

Mimy Hamid said...

si kecik comel mulut muncung mahal...cute giler tau budak ni

PinKy MoMMa said...

comelll la..suka buat org geram ngan muncung dia yg sheksiii itu..
mak dia muka manis..sengih jer hehehehe

achiek anis said...

sentap lagi...ngeeee.....tak sabar nk tgu beg owl smpi...:)

m@m@yAyA said...

hye..

yeay suka bc psl gathering nie..hihi
alolo sicomel yg asikla mncung..ingatkan xsuka tgk anty rupanya mmg style eh amik gmbr muncung,mmg model sguh eh~

CikNaa said...

suke tau buat molot cenggitu.. haha..

Sicness Surfacing said...

Seronok tengok gambar gathering meriah betul

!k@ said...

Syok dpt berkenalan dgn ctmah n alisha..comel sungguh dia..hehe...

~ NANA ~ said...

Erghhhhu mencik! Kn best kalau ayish ada skali dlm pic tu..sobsob

SweetLikeWhat said...

COMEL sangat alisha..pandai die buat muka tau..ade rezeki kite jumpe lg ekk..

With Julia said...

Hahahhahahhaha Qi buat aksi ngorat....hampeh btol ank jantan sorang nih...kakakkaka Alisha buat dek jek...muahahahah...Qi pasni kita pasang strategi lain tackle alisha tau...hahha per kata pi amik ati mak mertua dulu kekekke :p kelakar hokeh tgk Qi buat aksi gitu muhahahhaa